Logo sk.boatexistence.com

Mohol by byť jarvis skutočný?

Obsah:

Mohol by byť jarvis skutočný?
Mohol by byť jarvis skutočný?

Video: Mohol by byť jarvis skutočný?

Video: Mohol by byť jarvis skutočný?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Nie, takýto systém neexistuje a môže existovať až o desaťročia. Aj keď súhlasím s inými odpoveďami, že môžete do určitej miery napodobniť JARVIS a nechať ho nasledovať jednoduché predprogramované príkazy, je to VEĽMI odlišné od toho, čo JARVIS v skutočnosti robí.

Je možné urobiť Jarvisa v reálnom živote?

Odpoveď je áno !V roku 2016 odhalil zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg svoju vlastnú verziu systému umelej inteligencie Tonyho Starka, Jarvis, po tom, čo strávil rok písaním počítačový kód a naučiť ho rozumieť jeho hlasu.

Existuje nejaký softvér ako Jarvis?

J. A. R. V. I. S. … Keďže umelá inteligencia a strojové učenie sa vyvíjajú závratným tempom, stojí za to sa opýtať, či AI ako J. A. R. V. I. S. je dokonca možné. Jeden z najvýznamnejších programov AI, ktorý sa práve používa, je IBM Watson.

Bol Jarvis skutočnou osobou?

V komiksoch bol Edwin Jarvis, komorník (v podstate) Starka a Avengers. V MCU, J. A. R. V. I. S. bol zrejme A. I., ale televízny seriál Agent Carter mal v sebe postavu Edwina Jarvisa (ako komorníka Howarda Starka).

Kto zabil Jarvisa?

Jarvisa neskôr strelila do hlavy Natasha, zradkyňa v tíme Ultimates. Jeho smrť prispieva k Tonyho zostupu do plnohodnotného alkoholizmu. Ďalším ultimátnym ekvivalentom je William "Jarvis", Tonyho nový osobný sluha toleruje, keď ho volajú Jarvis.

Odporúča: