Logo sk.boatexistence.com

Zaznamenáva záznam obrazovky ios zvuk?

Obsah:

Zaznamenáva záznam obrazovky ios zvuk?
Zaznamenáva záznam obrazovky ios zvuk?

Video: Zaznamenáva záznam obrazovky ios zvuk?

Video: Zaznamenáva záznam obrazovky ios zvuk?
Video: Jak nahrávat obrazovku vašeho Apple iPhone? 2024, Smieť
Anonim

Nahrávanie obrazovky na iPhone bude predvolene zaznamenávať interný zvuk (ak je na vašom iPhone zapnuté zvonenie). Počas nahrávania obrazovky môžete nahrávať aj svoj hlas.

Nahráva rekordér obrazovky iPhone zvuk?

Nahrávka obrazovky nezahŕňa systémové zvuky do nahrávky, ale môžete zahrnúť nahratý zvuk z mikrofónu zariadenia Ak to chcete povoliť, klepnite a podržte tlačidlo nahrávania a povoľte možnosť Zvuk mikrofónu, keď je zobrazená v spodnej časti obrazovky (obrázok B).

Ako môžem nahrať zvuk na obrazovke iPhonu?

Keď ste pripravení nahrávať obrazovku, potiahnutím nahor otvorte ovládacie centrum a stlačte tlačidlo Nahrávanie obrazovky. Ak chcete do videa zahrnúť zvuk, stláčajte tlačidlo, kým sa nezobrazí ponuka s možnosťou Zvuk mikrofónu.

Zaznamenáva záznam obrazovky zvuk?

Pri nahrávaní obrazovky môžete zahrnúť aj video a zvuk. Použite zvuk mikrofónu na rozprávanie videa zo vstavaného mikrofónu počítača alebo externého mikrofónu. Môžete tiež nahrávať zvuk vášho systému (to je zvuk, ktorý vychádza z vašich reproduktorov).

Prečo pri nahrávaní obrazovky iPhonu nepočuť zvuk?

zvuk mikrofónu musí byť vypnutý, aby záznamník obrazovky iPhone mohol zachytiť hlasy z obrazovky. … Krok 2 Nájdite ikonu Screen Record, stlačte a podržte ju, kým sa nezobrazí možnosť Zvuk mikrofónu. Krok 3 Klepnutím na ikonu mikrofónu ju zmeníte na zelenú. Krok 4 V prípade potreby niekoľkokrát zapnite a vypnite zvuk.

Odporúča: