Logo sk.boatexistence.com

Kto kontroluje syntetické indexy?

Obsah:

Kto kontroluje syntetické indexy?
Kto kontroluje syntetické indexy?

Video: Kto kontroluje syntetické indexy?

Video: Kto kontroluje syntetické indexy?
Video: BROKER XTB I NÁVOD, RECENZE I REGISTRACE I JAK NAKOUPIT AKCIE A ETF 2024, Smieť
Anonim

Prečo existuje len jeden syntetický index Broker (Deriv) Deriv je jediný broker, ktorý ponúka obchodovanie so syntetickými indexmi na svete, pretože „vytvoril a vlastní“algoritmus, ktorý beží tieto indexy.

Ktorý maklér má syntetické indexy?

Deriv – Používanie syntetických indexov a VIXDeriv je jedným z popredných brokerov s nástrojmi indexu volatility, ktorý ponúka syntetické indexy volatility popri VIX 75. Poskytuje prístup k vysokej páke, úzkym spreadom a výberu dvoch výkonných platforiem.

Odkiaľ pochádzajú syntetické indexy?

Syntetické indexy sú trhy, ktoré sú simulované. Správajú sa ako skutočný peňažný trh, ale ich správanie je vytvorené použitím náhodne generovaných čísel. Tieto náhodné čísla sú generované prostredníctvom počítačového programu.

Manipuluje derivát so syntetickými indexmi?

Obchodníci získavajú veľkú kontrolu pomocou syntetických indexov Deriv. Môžete si zvoliť nielen mieru volatility, ale aj dĺžku kontraktu. Dĺžku si môžete zvoliť od niekoľkých kliešťov až po niekoľko dní. V prípade digitálnych opcií sú vaše obchody automaticky vyrovnané.

Na čom sú založené syntetické indexy?

Syntetické indexy sú jedinečné indexy, ktoré napodobňujú volatilitu reálneho trhu a riziká likvidity, ktoré sa často vyskytujú na iných finančných trhoch. Sú k dispozícii na obchodovanie 24/7/365 a sú založené na kryptograficky zabezpečenom generátore náhodných čísel, ktorý je z hľadiska spravodlivosti kontrolovaný nezávislou treťou stranou

Odporúča: