Logo sk.boatexistence.com

Odchádzajú faxy lícom nadol?

Obsah:

Odchádzajú faxy lícom nadol?
Odchádzajú faxy lícom nadol?

Video: Odchádzajú faxy lícom nadol?

Video: Odchádzajú faxy lícom nadol?
Video: ПОЧИНИЛ БОННИ и ЧИКУ ФНАФ 8 VR HELP WANTED ИГРАЮ ЗА АНИМАТРОНИКА FNAF КООП 3D КОТЁНОК ЛАЙК 2024, Smieť
Anonim

Väčšina faxov (a skenerov, kopírok a chybných jednotiek) vyžaduje, aby používateľ vložil dokument do skenera lícom nahor alebo lícom nadol. Pre tento smer neexistuje žiadna priemyselná norma a dokonca aj ten istý výrobca môže mať rôzne systémy vo svojich produktových radoch.

Faxujem lícom nadol?

tvárou nadol. Keď vložíte dokument, ktorý chcete odfaxovať, potlačenou stranou smerom k zariadeniu, text a grafika dokumentu budú lícom nadol oproti zásobníku … Ak vložíte dokument, ktorý chcete odfaxovať, obrátene, nezáleží na tom, pokiaľ je dokument vložený tlačenou stranou smerom k zariadeniu.

Skenujete tvárou nahor alebo nadol?

Papier s informáciami alebo obrázkom, ktorý chcete naskenovať, vložte lícom nadol, t.j.e., prázdna strana papiera by mala smerovať nahor … Po umiestnení dokumentu do podávača papiera si na obrazovke skenera všimnete hlásenie, že dokument je vložený.

Prechádzajú faxy hneď?

Pri odosielaní alebo prijímaní faxu dokumenty, ktoré obsahujú väčšinou text, zvyčajne trvajú približne 1 minútu na stranu. … Preto nedostanete žiadne informácie o postupe dokumentu, kým nebudú odoslané všetky strany.

Faxy fungujú dopredu aj dozadu?

Fax nie je možné „prenášať“obojstranne. Všetky faxy sa „odosielajú“ako jednostranný dokument. Je to fyzický fax, ktorý zmení jednostranný dokument na obojstranný (alebo naopak, ak prijímate fax).

Odporúča: