Logo sk.boatexistence.com

Šifruje backup exec dáta?

Obsah:

Šifruje backup exec dáta?
Šifruje backup exec dáta?

Video: Šifruje backup exec dáta?

Video: Šifruje backup exec dáta?
Video: The Best Free Backup for EVERY Operating System 2024, Smieť
Anonim

Backup Exec poskytuje možnosť šifrovania údajov pomocou šifrovacích kľúčov Keď sú údaje na páske zašifrované, ochránite ich pred neoprávneným prístupom. Backup Exec dokáže zašifrovať údaje v počítači, ktorý používa vzdialeného agenta, a potom zašifrované údaje preniesť na mediálny server.

Aké typy údajov chráni Backup Exec?

Backup Exec 20.4 chráni vaše dáta vo virtuálnych, fyzických a multicloudových prostrediach. Prechod na cloud nemusí byť riskantným úsilím – Backup Exec ochráni vaše údaje a umožní ich ľahké obnovenie, ak sa stane niečo nemysliteľné.

Sú záložné súbory šifrované?

Súbory sú automaticky šifrované počas každého kroku procesu zálohovania – v momente, keď zálohujete do počítača, kým sa vaše dáta prenesú do cloudu Acronis a po uložení tam.

Čo robí Backup Exec?

Svojím dizajnom klient/server poskytuje Backup Exec možnosti zálohovania a obnovy pre servery, aplikácie a pracovné stanice v celej sieti Backup Exec obnovuje dáta, aplikácie, databázy alebo systémy, od jednotlivého súboru, položky poštovej schránky, objektu tabuľky až po celý server.

Aký je rozdiel medzi Backup Exec a Netbackup?

Hlavný rozdiel medzi Backup Exec a Netbackup je: … Backup exec je v podstate navrhnutý pre platformu Windows, zatiaľ čo Netbackup je navrhnutý pre podnikové prostredie, kde existuje viacero platforiem Zálohovanie exec môže podporovať aj iné platformy, ale iba ako klientsky server.

Odporúča: