Logo sk.boatexistence.com

Je libreoffice kompatibilný s microsoft office?

Obsah:

Je libreoffice kompatibilný s microsoft office?
Je libreoffice kompatibilný s microsoft office?

Video: Je libreoffice kompatibilný s microsoft office?

Video: Je libreoffice kompatibilný s microsoft office?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Smieť
Anonim

LibreOffice dokáže ukladať dokumenty v rôznych formátoch kompatibilných s inými kancelárskymi balíkmi, ako sú Microsoft Office, OpenOffice.org, IBM Lotus Symphony a StarOffice. Niektoré formátovanie a funkcie nie sú medzi LibreOffice a inými balíkmi aplikácií plne podporované.

Je LibreOffice plne kompatibilný s Microsoft Office?

Kompatibilita súborov

LibreOffice je kompatibilný s väčšinou bežných formátov súborov z balíka Microsoft Office vrátane XLSX, DOCX a PPTX. Je tiež kompatibilný s inými formátmi produktov iných spoločností ako Microsoft. Dokumenty balíka Microsoft Office však v LibreOffice nebudú vždy vyzerať úplne rovnako.

Je LibreOffice kompatibilný s Office 365?

LibreOffice 7: Teraz viac Kompatibilné s Microsoftom -- a stále zadarmo. Keďže Microsoft opúšťa kancelársky softvér pre počítače, ak nechcete používať cloudové kancelárske balíky, ako sú Microsoft 365 alebo G Suite, LibreOffice 7 bude vašou najlepšou voľbou pre kancelársky balík pre stolné počítače.

Ako zvýšim kompatibilitu LibreOffice s balíkom Microsoft Office?

1. Spustite ľubovoľnú aplikáciu LibreOffice, v tomto prípade Writer, a v ponuke Nástroje vyberte položku Možnosti. 2. Rozbaľte nastavenia Načítať/Uložiť av časti „Predvolený formát súborov a nastavenia ODF“sa uistite, že „Typ dokumentu“je nastavený na Textový dokument a „Vždy ukladať ako“je nakonfigurované pre „Microsoft Word 2007/2010 XML“.

Môžete previesť LibreOffice na Microsoft Word?

Uloženie ako dokument Microsoft Word

Najprv uložte dokument vo formáte súboru, ktorý používa LibreOffice Writer, ODT. Potom kliknite na Súbor > Uložiť Ako. V dialógovom okne Uložiť ako v rozbaľovacej ponuke Typ súboru (alebo Uložiť ako typ) vyberte požadovaný typ formátu Word. Môžete sa tiež rozhodnúť zmeniť názov súboru.

Odporúča: