Logo sk.boatexistence.com

Ako sa nosí alcantara?

Obsah:

Ako sa nosí alcantara?
Ako sa nosí alcantara?

Video: Ako sa nosí alcantara?

Video: Ako sa nosí alcantara?
Video: Sarap, 'Di Ba?: Kyline Alcantara, bumisita sa ‘Sarap, ‘Di Ba?’?! 2024, Júl
Anonim

Je oveľa odolnejší ako semiš, ľahko sa čistí a je príjemný na dotyk. Pri intenzívnom používaní sa však opotrebuje . Najmä volanty potiahnuté alcantarou sa časom opotrebujú a budú lesklé.

Je Alcantara náročná na údržbu?

Ako vidíte, proces čistenia Alcantara naozaj nie je až taký ťažký. Je to o niečo viac práce v porovnaní s inými materiálmi, ako je koža, plast alebo guma. Ale trocha práce navyše znamená dlhú cestu k udržaniu čistoty a zábavy pre mnoho budúcich ciest!

Je Alcantara dobrá?

Je odolný a vydrží roky používania. Ide o perfektný materiál na použitie na volante, pretože táto časť je vystavená veľkému treniu. Alcantara je tiež nenáročná na údržbu, pretože je odolná voči nečistotám a tekutinám. Akokoľvek je Alcantara skvelá, má určité nevýhody.

Vybledne Alcantara na slnku?

Originálny produkt Alcantara používaný v našich autách je chránený pred UV žiarením a na slnku nevybledne:M5thumbs: Kliknutím rozbalíte…

Ako robíte Alcantaru jemnou?

A vnútorná kefa s mäkkými štetinami je všetko, čo potrebujete na čistenie alcantary. Najlepšie je, ak máte kefku s dlhšími štetinami, pretože tieto štetiny sa dostanú do všetkých užších oblastí a štrbín. Pomocou ľahkého tlaku pohybujte vnútornou kefou po zarosenej oblasti pohybmi tam a späť.

Odporúča: