Logo sk.boatexistence.com

Kde sú uložené údaje Redcap?

Obsah:

Kde sú uložené údaje Redcap?
Kde sú uložené údaje Redcap?

Video: Kde sú uložené údaje Redcap?

Video: Kde sú uložené údaje Redcap?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Inštitúcia, ktorá inštaluje REDCap, uloží všetky dáta zachytené v REDCap na svojich vlastných serveroch Všetky projektové dáta sú teda uložené a umiestnené tam v miestnej inštitúcii a nie sú tam žiadne projektové dáta kedykoľvek prenesené spoločnosťou REDCap z tejto inštitúcie do inej inštitúcie alebo organizácie.

Ako získam prístup k svojej databáze REDCap?

Ako získam prístup k REDCap na DU?

  1. Ak chcete získať účet DU REDCap, požiadajte svojho správcu PI/projektu o e-mail na adresu [email protected] požiadajte o prístup. Uveďte svoje: Meno. Identifikačné číslo DU (vaše číslo 87)
  2. Keď budete mať účet REDCap, správca projektu vám môže udeliť používateľské práva na projekty vášho laboratória.

Akú databázu používa REDCap?

REDCap ukladá svoje údaje a všetky systémové a projektové informácie v rôznych tabuľkách relačných databáz (t. j. využíva cudzie kľúče a indexy) v rámci jedinej MySQL databázy, čo je open source RDBMS (systém správy relačných databáz).

Je REDCap dátové úložisko?

Zdieľaná knižnica REDCap je úložisko nástrojov na zber údajov REDCap a formulárov, ktoré si môžu výskumníci v partnerských inštitúciách REDCap stiahnuť a použiť. … Nižšie môžete vyhľadať všetky dostupné nástroje na zber údajov.

Ako dlho sú dáta uložené na REDCap?

Inštancia Metro North aplikácie REDCap a údaje sú uložené na serveri Metro North. Databáza je bezpečne zálohovaná každých 24 hodín.

Odporúča: