Logo sk.boatexistence.com

Ako funguje haute cash?

Obsah:

Ako funguje haute cash?
Ako funguje haute cash?

Video: Ako funguje haute cash?

Video: Ako funguje haute cash?
Video: Говорите эти слова перед сном, и вы станете настоящим денежным магнитом! 2024, Smieť
Anonim

Torrid Cash je program, ktorý vám ušetrí peniaze v obchodoch Torrid, Torrid.com a v aplikácii Torrid! Načítame 25 $ Torrid Cash na váš účet Torrid Rewards za každých 50 $, ktoré miniete na tovar s bežnou cenou a výpredajom. Kupóny získavate a uplatňujete počas konkrétnych období Torrid Cash počas celého roka.

Ako používate viacero hotových peňazí online?

Ak chcete uplatniť viacero kupónov Hot Cash online naraz, zavolajte zákaznícky servis Hot Topic na číslo 1-800-892-8674. Hot Topic a Hot Cash sú registrované ochranné známky spoločnosti Hot Topic Merchandising, Inc. Všetky práva vyhradené.

Je horká hotovosť to isté ako hotovosť?

Prudký Hotovosť nemá žiadnu peňažnú hodnotu a nie je možné ju vymeniť za hotovosť.

Ako si uplatním silné odmeny online?

Ako môžem použiť odmenu? Pri online pokladni alebo na obrazovke pokladne v aplikácii vyberte každú odmenu, ktorú si chcete uplatniť, kliknutím na tlačidlo „uplatniť“vedľa odmeny (online si môžete naraz uplatniť až 10). V obchodoch požiadajte spolupracovníka, aby pri nákupe použil vaše odmeny.

Čo sú horúce peniaze?

Hot Cash je kupónový program navrhnutý tak, aby vám ušetril peniaze na Hot Topic! Môžete získať kupón na zľavu 15 USD za každých 30 USD, ktoré miniete. … Hot Cash sa zarába počas konkrétnych zárobkových období online a v obchodoch. Zarobená suma je založená na celkovej sume oprávneného nákupu bez akýchkoľvek zliav alebo daní.

Odporúča: