Logo sk.boatexistence.com

Čo je verejný statický void main(reťazce) v jazyku Java?

Obsah:

Čo je verejný statický void main(reťazce) v jazyku Java?
Čo je verejný statický void main(reťazce) v jazyku Java?

Video: Čo je verejný statický void main(reťazce) v jazyku Java?

Video: Čo je verejný statický void main(reťazce) v jazyku Java?
Video: Supersection 1, More Comfortable 2024, Smieť
Anonim

public static void main(String args) Hlavná metóda Java je vstupným bodom akéhokoľvek programu Java Jej syntax je vždy public static void main(String argumenty). Môžete zmeniť iba názov argumentu poľa String, napríklad môžete zmeniť argumenty na myStringArgs. Argument poľa reťazcov možno zapísať aj ako reťazec…

Čo je verejný statický void main v jazyku Java?

Kľúčové slovo public static void main je prostriedkom , pomocou ktorého vytvoríte hlavnú metódu v rámci aplikácie Java. Je to základná metóda programu a volá všetky ostatné. Nemôže vrátiť hodnoty a akceptuje parametre pre zložité spracovanie príkazového riadka.

Čo znamená public static void main String args v jazyku Java?

public - ide o špecifikátor prístupu, ktorý znamená odkiaľkoľvek, kde k nemu máme prístup. statický - modifikátor prístupu znamená, že túto metódu môžeme volať priamo pomocou názvu triedy bez toho, aby sme vytvorili jej objekt. void - je to návratový typ. hlavný názov metódy. string args - v jave akceptovať iba reťazcový typ argumentu a uložiť ho do a …

Prečo píšeme verejný statický void main v Jave?

Hlavná metóda musí byť deklarovaná ako statická, aby mal JVM prístup k hlavnej metóde priamo pomocou názvu triedy. Keď spúšťame java program, používame názov triedy, takže keď píšeme staticky, pomôže to JVM získať prístup k hlavnej metóde.

Čo je verejný statický reťazec v jazyku Java?

Články Java

Statická premenná je premenná, ktorá je spojená s triedou, nie objektmi tejto triedy. Pozrime sa na príklad. Aby boli veci čo najjednoduchšie, použijeme verejnú statickú premennú. … Je to preto, že premenná je static, a teda patrí do triedy, nie do žiadneho konkrétneho objektu tejto triedy.

Odporúča: