Logo sk.boatexistence.com

Čo je kontrola konzistencie temse?

Obsah:

Čo je kontrola konzistencie temse?
Čo je kontrola konzistencie temse?

Video: Čo je kontrola konzistencie temse?

Video: Čo je kontrola konzistencie temse?
Video: Недержание мочи. Экстренная помощь за 3 минуты 2024, Smieť
Anonim

Konzistencia SAP TemSe je na kontrolu, či sú položky v dátovom úložisku TemSe konzistentné Konzistencia TemSe kontroluje položku hlavičky v tabuľke TST01 (objekty TemSe) a objekt spojený s vstup do hlavičky; môže byť uložený v súborovom systéme alebo v databázovej tabuľke TST03 (TemSe údaje objektu).

Čo je TemSe v sape?

TemSe je úložisko pre dočasné sekvenčné dáta; to znamená, že objekty, ktoré nie sú bežne trvalo uchovávané v systéme, sú uložené v TemSe. Spoolový systém používa TemSe na dočasné uloženie výstupných dát.

Ako vyčistiť TemSe v systéme Sap?

Ak chcete vykonať vymazanie, spustite správu RSTS0030 v dialógovom okne pre podoblasti TemSe, v ktorých kontrola konzistencie našla nekonzistentné objekty. Prešek vyberte TST01 a TST03. Hneď ako zostava vygeneruje zoznam objektov, môžete odstrániť všetky alebo vybraté nezrovnalosti.

Čo je stôl TST03?

TST03 je štandardná transparentná tabuľka správy tlače a výstupu v aplikácii SAP Basis, ktorá ukladá dáta TemSe. … Na zobrazenie údajov v tejto tabuľke môžete použiť kód transakcie SE16 a kód SE11 na štruktúru a definíciu tabuľky.

Ako čistíte TST03?

Na vymazanie údajov z TST03 a TST01 použite transakciu SE14 a vyberte prepínač Direct a Delete data, potom stlačte tlačidlo Aktivovať a upraviť databázu. Kvôli konzistentnosti vykonajte vymazanie údajov na TST03 a potom TST01. Pre bezpečnosť si pred vykonaním tejto úlohy zálohujte databázu.

Odporúča: