Čo je phylon sole?

Obsah:

Čo je phylon sole?
Čo je phylon sole?

Video: Čo je phylon sole?

Video: Čo je phylon sole?
Video: A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2 2024, Október
Anonim

Phylonová pena sa tiež nazýva Twice Foam EVA, ktorá je vyrobená z penových peliet EVA, ktoré sú stlačené, potom teplom expandované a nakoniec ochladené do formy. … Táto lisovaná pena je tvarovaná do rôznych dizajnov, aby vyhovovala nápadom dizajnérov.

Je podrážka Phylon dobrá?

Phylonová podrážka

Naše phylonové podrážky sú veľmi pohodlné na použitie, ktoré ponúkajú skvelé odpruženie a majú vynikajúcu ľahkú štruktúru na vykonávanie rôznych aktivít. Tieto phylonové podrážky majú vynikajúci dizajn a špičkovú funkčnosť.

Čo je phylonová podrážka topánok?

Phylon je vyrobený z peliet z peny EVA, ktoré sú stlačené, tepelne expandované a potom ochladené vo forme. Kompresne tvarované medzipodošvy Phylon môžu byť tvarované do rôznych vzorov, ktoré sa dajú identifikovať podľa ich jemných vrások. PU alebo polyuretán. PU je najhustejší, najodolnejší a najstabilnejší materiál medzipodošvy.

Aký typ podrážky topánok je najlepší?

PU:: Polyuretánové podrážky sú ľahké, pružné, flexibilné a majú dobrú izoláciu od zeme a tlmiace vlastnosti. Tieto podrážky majú najlepšiu odolnosť. GUMA:: Guma má vynikajúcu priľnavosť k zemi a je to materiál nezanechávajúci stopy, dlhotrvajúci materiál, ktorý zvyšuje odolnosť a životnosť obuvi.

Ktorá podrážka je lepšia na beh?

Beh na dlhé vzdialenosti rýchlym tempom si vyžaduje ľahkosť, ktorú gumové podrážky nedokážu poskytnúť. Našťastie topánky vyrobené z EVA podošvy sú ľahké, čo z nich robí lepšiu voľbu pre beh na cestách. Gumené podošvy sú dosť ťažké, čo má tendenciu preťažovať chodidlá a nohy, čo sťažuje jazdu v čistej rýchlosti.

Odporúča: