Logo sk.boatexistence.com

Čo je to dos id?

Obsah:

Čo je to dos id?
Čo je to dos id?

Video: Čo je to dos id?

Video: Čo je to dos id?
Video: kde hledat ID doporučení pro futures binance. co je to ID doporučení pro futures binance 2023 2024, Júl
Anonim

Vaše číslo A a ID prípadu ministerstva zahraničných vecí (DOS) nájdete na súhrne údajov o imigrantoch, letáku USCIS Immigrant Fee alebo pečiatke víz pre prisťahovalcov. Vaše A-číslo je písmeno „A“, za ktorým nasleduje 8 alebo 9 číslic (napríklad A012345678). ID vášho prípadu DOS je 3 písmen, za ktorými nasleduje 9 alebo 10 číslic (napríklad XYZ0123456789).

Čo je identifikačné číslo prípadu?

ID prípadu je reprezentácia prípadu. Je jedinečný, a preto slúži na jednoznačnú identifikáciu prípadu. Case ID často pozostáva z kombinácie písmen a číslic. Súvisiace výrazy: Case, Process Mining, Event, Event-Logs.

Kde nájdem svoje registračné číslo cudzinca online?

Ak máte zelenú kartu, nájdete na nej svoje A-číslo. Všetci obyvatelia s trvalým pobytom dostanú pri príchode zelenú kartu, ktorá ich identifikuje ako trvalý pobyt. Číslo nájdete pod USCIS napísané vo formáte 000-001-001.

Kde získam súhrn údajov o prisťahovalcoch?

Počas stretnutia na americkom veľvyslanectve alebo konzuláte by ste mali dostať zhrnutie údajov o prisťahovalcoch prilepené na prednej strane vášho balíka víz pre prisťahovalcov. Svoje číslo A a ID prípadu DOS nájdete v hornej časti súhrnu údajov o imigrantoch, ako je znázornené na obrázku nižšie.>

Čo sú víza DOS?

Od DOS sa vyžaduje vydávanie mesačného vízového bulletinu určeného na riadenie ročného prideľovania prisťahovaleckých víz v preferenčných kategóriách … Ak má žiadateľ schválenú žiadosť o prisťahovalecké víza v jednu z preferenčných kategórií, môže si potom prečítať Visa Bulletin.

Odporúča: