Logo sk.boatexistence.com

Sú bundy boucle v móde?

Obsah:

Sú bundy boucle v móde?
Sú bundy boucle v móde?

Video: Sú bundy boucle v móde?

Video: Sú bundy boucle v móde?
Video: СМЕЩЕННЫЙ РЕГЛАН. РЕГЛАН ,,ЧАЙКА,,. ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА. 1-ЧАСТЬ. KNITTED SWEATER / SUÉTER TEJIDO 2024, Smieť
Anonim

O bouclé možno vládne istý nádych bohatých Francúzok, no v priebehu rokov našli módne typy nové spôsoby, ako začleniť látku do svojich šatníkov, nosia ju vo forme saka s ich džínsy alebo ako sukňu kompenzovanú hodvábnou košieľkou, čím sa upevňuje jej status klasickej módy…

Čo nosíte s bundou?

Džínsy s vysokým pásom sa hodia k krátkym aj dlhým tvídovým bundám, zatiaľ čo džínsy bežného strihu sú vhodnejšie pre krátky boucle štýl. Ak sa rozhodnete upraviť si sako k džínsom s vysokým pásom, oblečte si buď blúzku úzkeho strihu, alebo crop top.

Môžete nosiť boucle v lete?

Vždy som miloval klasické bundy Chanel bouclé; tieto bundy je možné kombinovať s trendovejšími predmetmi pre zábavný a moderný vzhľad. V poslednej dobe ma zaujala táto nádherná buclé-tvídová bunda od Oscara de la Rentu vyrobenej. Je ľahký a má 3/4 rukávy, vďaka čomu je vhodný na leto.

Sú bundy boucle teplé?

Sú Boucle Coats teplé? Áno, môžu byť a sú skvelé ako posledná zimná vrstva, keď potrebujete ísť na rôzne akcie alebo stretnutia. Sú tiež pohodlné na nosenie a mali by sa hodiť takmer ku každému oblečeniu, ktoré máte na sebe. Môžete si ich tiež dobre doplniť.

Pri akej teplote by ste mali nosiť vlnený kabát?

Vlnený kabát, ktorý vyzerá štýlovo počas teplejších dní, keď je 35 stupňov Fahrenheita alebo viac Keď nie je až taká zima a vietor, je vlnený kabát tou najlepšou voľbou. Existuje viacero možností, vrátane kabátov do auta, prepínacích kabátov a kabátov (hoci sú okrajom smerom k teplejšej strane).

Odporúča: