Logo sk.boatexistence.com

Kde sa nachádza štátny dom?

Obsah:

Kde sa nachádza štátny dom?
Kde sa nachádza štátny dom?

Video: Kde sa nachádza štátny dom?

Video: Kde sa nachádza štátny dom?
Video: Как получить ДОМ БЕСПЛАТНО в Японии! Обзор на дома за 0$ 2024, Smieť
Anonim

The Massachusetts State House, tiež známy ako Massachusetts Statehouse alebo New State House, je štátny kapitál a sídlo vlády pre Commonwe alth of Massachusetts, ktorý sa nachádza v štvrti Beacon Hill v Bostone.

Môžete ísť do Massachusetts State House?

So základným kameňom, ktorý položil Samuel Adams v roku 1795, a kupolou, ktorú dal v roku 1802 meďou Paul Revere, sú jeho chodby s mramorovou podlahou a priestranné slávnostné miestnosti plné umeleckých diel zobrazujúcich jedinečné dedičstvo nášho štátu. Vítame vás na návšteve Štátneho domu online alebo osobne.

Je State House otvorený pre verejnosť?

Prehliadky - The State House je otvorený pre verejnosť len pre prehliadky so sprievodcom. State House je centrom aktivít po celý rok a návštevníci sú vždy vítaní. Prehliadky s vlastným sprievodcom sú k dispozícii počas celého roka. Prehliadky so sprievodcom pre návštevníkov sú ponúkané od konca júna do októbra.

Prečo kráľovná Alžbeta navštívila Old State House?

11. júla 1976, v rámci svojej bostonskej návštevy na oslavu dvojstého výročia Spojených štátov amerických, navštívila kráľovná Alžbeta II. so svojím manželom Old State House.

Na čo slúži New Jersey State House?

V budove sídlia obe komory zákonodarného zboru (Senát a Valné zhromaždenie), ako aj kancelárie guvernéra, guvernéra a niekoľko vládnych oddelení štátu.

Odporúča: