Logo sk.boatexistence.com

Kde je kino der toten?

Obsah:

Kde je kino der toten?
Kde je kino der toten?

Video: Kde je kino der toten?

Video: Kde je kino der toten?
Video: САМАЯ КРУТАЯ диверсия Великой Отечественной - дело рук обычного механика? Константин Чехович. 2024, Smieť
Anonim

Kino der Toten (nemecky Cinema of the Dead) je celkovo piata mapa zombie, ktorá je súčasťou Call of Duty: Black Ops a Call of Duty: Black Ops III. Mapa sa odohráva v Kino Facility skupiny 935, v opustenom divadle v Nemecku, a je to prvá mapa dostupná pre hráča v Call of Duty: Black Ops.

Kde je Kino der Toten v reálnom živote?

NZheadshot1. Kino Der Toten je geograficky nepresné. Jednoduchý pohľad na Fernsehturm v skutočnosti poukazuje na myšlienku, že divadlo je pravdepodobne IN Berlín, ak nie priamo mimo neho. Divadlo nie je vzdialené viac ako 3 míle od televíznej veže, no nie menej ako 100 metrov od Berlínskeho múru.

Ako získam Kino der Toten?

Remasterovaná verzia Kino der Toten je k dispozícii na Call of Duty: Black Ops III, ak si hráč zakúpil balík máp Zombies Chronicles.

Je Kino der Toten v bo3?

Kino Der Toten bola prvá mapa pôvodne vydaná na Call of Duty Black Ops 1. Kvôli svojej popularite bola prerobená na Black Ops 3. … Je tu teleport v strede mapy, ktorá vás môže teleportovať do baliacej miestnosti, kde si môžete vylepšiť svoje zbrane.

Dokážete dokončiť Kino der Toten?

Kino Der Toten remastered má malé veľkonočné vajíčko na dokončenie. Easter Egg nevyžaduje veľa krokov na dokončenie v porovnaní s niektorými inými mapami, ako je Origins. Za jeho dokončenie však nezískate všetky výhody.

Odporúča: