Logo sk.boatexistence.com

Zhorí kino dom?

Obsah:

Zhorí kino dom?
Zhorí kino dom?

Video: Zhorí kino dom?

Video: Zhorí kino dom?
Video: Кали-юга, дружок ► 3 Прохождение BioShock Remastered 2024, Smieť
Anonim

Zatiaľ čo Juana beží späť do kefového domu, aby schmatla Coyotita, Kino sa vracia na pláž, aby pripravil svoje kanoe na útek. … Keď beží k ohňu, Juana ho stretne s Coyotitom v náručí. Potvrdzuje, že ich dom úplne vypálil.

Prečo vypálil Kino dom?

Bohužiaľ, jeden z Kinových nepriateľov zničil jeho posvätnú kanoe, aby mu zabránil v úteku z dediny. Kino sa potom rozbehne smerom k jeho domu a zistí, že horí Juana ho nakoniec stretne s Coyotitom v náručí a povie, že celý dom bol vyplienený predtým, ako ho podpálili ich nepriatelia.

Kto podpálil kefový dom v perle?

Kino. Kto podpáli Kino dom? Ti temní.

Prečo sa Kino nevzdá perly?

Rodina 4: Kino sa nevzdá perly, aj keď mu nepriniesla nič iné ako bolesť, pretože v jej hodnote vidí šancu poskytnúť synovi vzdelanie, čo mu umožní uniknúť ich jednoduchému životu. Kino nechce, aby ľudia s formálnym vzdelaním využívali Coyotito, ako to robia iní nevzdelaní domorodci.

Ako Kino zachráni svoju rodinu?

Po tom, čo Kino zabije muža, myšlienka na zlepšenie svojej rodiny je stratená – jediné, čo zostáva, je zachrániť seba a svoju rodinu. Kino sa spája so svojou perlou a poznamenáva Juanovi Tomásovi, že hoci perlu raz mohol darovať ako darček, jeho mnohé problémy mu ju prištekli.

Odporúča: