Logo sk.boatexistence.com

Premení sa deku tak ako všetci ostatní?

Obsah:

Premení sa deku tak ako všetci ostatní?
Premení sa deku tak ako všetci ostatní?

Video: Premení sa deku tak ako všetci ostatní?

Video: Premení sa deku tak ako všetci ostatní?
Video: Nenech se 2024, Júl
Anonim

Deku práve získal One for All a je v počiatočnej fáze jeho vývoja, a preto sa ešte nemôže transformovať. Sám All Might sa netransformuje, ale trénuje svoje telo, aby udržalo toľko sily. Deku sa zázračne nezmení a nezíska svalovú formu.

Je DEKU silnejšie než všetky ostatné?

Pokiaľ ide o obrovské množstvo vrtochov, ktoré dokáže ovládať, Deku už dávno prekonal All Might, ale len vďaka jeho špeciálnej dohode s bývalými používateľmi One For All. … Týmto spôsobom Deku už prekonal All Might a zároveň ukázal, že teraz môže dosiahnuť rovnakú šialenú rýchlosť ako bývalý hrdina.

Akú epizódu premieňa DEKU?

V kapitole 317 My Hero Academia prechádza Deku temnou premenou, pričom civilisti pochybujú, že by mohol byť hrdinom.

Ako to, že sa všetka moc môže premeniť?

All Might sa stále dokáže transformovať, aj keď len na krátky čas. Jediný dôvod, prečo sa All Might môže niekedy vrátiť do svojho nabrúseného stavu, aby zapôsobil na civilistov a dal im nádej, je pretože si napína svaly Keďže jeho telo bolo kedysi svalnaté, napínal ich na trochu sa môže vrátiť do tohto stavu.

Dokáže Eri vyliečiť všetku silu?

ERI by s istotou mohol vyliečiť Allmightove rany a môže sa to stať bez toho, aby to ovplyvnilo jeho spomienky. Nie je dôvod, prečo by to nemohla urobiť, vzhľadom na to, čo už urobila.

Odporúča: