Logo sk.boatexistence.com

Kto premení Karolínu na upíra?

Obsah:

Kto premení Karolínu na upíra?
Kto premení Karolínu na upíra?

Video: Kto premení Karolínu na upíra?

Video: Kto premení Karolínu na upíra?
Video: Animované filmy cz dabing 2021 cely film nejlepší ★ Nejlepší Animované filmy cz hd 2024, Smieť
Anonim

Keď sa zmenila na upíra. Caroline nemala v 1. sezóne veľa práce, ale keď ju Katherine Pierce „zabila“vo finále sezóny s Damonovou upírskou krvou vo svojom systéme a zmenila ju na upíra, jej postava bola úplne prepracovaná (zamýšľaná slovná hračka).

Prečo Katherine mení Caroline na upíra?

Katherine zabila Caroline, aby mohla poslať správu bratom Salvatoreovým. Našťastie Caroline mala vo svojom tele upírsku krv a vrátila sa ako upír. Akonáhle sa Caroline stala upírkou, v skutočnosti sa vyvinula ako zaujímavejšia a charizmatickejšia postava, no aj tak ju Katherine zabila.

Kto zmenil Caroline v Upírskych denníkoch?

6 Prečo sa stala lepšou ako upír? Katherine Pierce zmenila Caroline na upíra pomerne skoro v šou.

Kto premenil Carolineinho otca na upíra?

V televíznom seriáli CW The Vampire Diaries and The Originals ho stvárňuje Paul Wesley. Stefan Salvatore bol premenený na upíra v roku 1864, vo veku 17 rokov, Katerinou Petrovou, ktorá zmenila aj jeho brata Damona Salvatoreho.

Mení sa Caroline otec na upíra?

Prebudil sa v prechode, ale rozhodol sa nenakŕmiť a zmeniť sa na upíra Caroline zlomilo srdce jeho rozhodnutie a snažila sa ho presvedčiť o opaku, no on zostal pevný vo svojom presvedčení že by sa nepremenil na stvorenie, ktoré nenávidí, hoci je hrdý na to, kým Caroline je.

Odporúča: