Logo sk.boatexistence.com

Sú vnady dobré pre basy?

Obsah:

Sú vnady dobré pre basy?
Sú vnady dobré pre basy?

Video: Sú vnady dobré pre basy?

Video: Sú vnady dobré pre basy?
Video: Самый Большой Арбуз на Базаре!! Одесса Рынок как Привоз. Чёрное Море 2023 цены 2024, Smieť
Anonim

Chatterbaits sú skvelá technika na zacielenie basov v plytkom úkryte a okolo neho V tomto videu vás kapitán Mikey naučí základy lovu návnady, ale tiež popisuje ako, kde a kedy loviť túto návnadu, aby ste chytili viac a väčších basov! Na rozdiel od našich konkurentov neposielame krabicu náhodných návnad.

Kedy by som mal použiť chatterbait?

Jedna z najpopulárnejších návnad v okolí, Chatterbait (bladed jig) neustále vyhráva turnaje vľavo i vpravo po celej krajine. Ale kedy by ste to mali hodiť? Stručne povedané, chatterbait by sa mal hodiť okolo ponorenej hydrily, plytkej a bahnitej vody, pňových polí a prakticky akéhokoľvek scenára pred spawnovaním

Aká je najlepšia veľkosť návnady na basy?

A 1/2-uncovú hlavu možno týmto spôsobom loviť až do výšky 14 stôp s miernou rýchlosťou pádu, ktorá funguje aj pri pomalých basoch. Zvýšenie na 3/4 alebo dokonca 1 1/4 unce vytvára drasticky odlišné padajúce zobrazenie, ktoré má Burghoff rád pri spúšťaní uhryznutí na letných rímsach a okolo hlbokej kefy.

Je návnada vhodná na letný rybolov ostriežov?

Návnada. Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate alebo aké sú vodné podmienky, Chatterbait je skvelá návnada na chytanie veľkých letných basov Chatterbaits priťahuje niektoré z najlepších funkcií od crankbait, jigu a spinnerbait s rotujúcou čepeľou a vibráciami, ako aj odolnosť voči zaseknutiu.

Potrebujú chatterbaits prívesy?

Príves je tiež ideálny pre Chatterbaits, keď chcete loviť jagu s čepeľou vo vegetácii, pretože tráva je efektívna a kĺže po tráve. Objemné prívesy alebo prívesy s prídavnými zariadeniami majú tendenciu spôsobiť, že sa vaše náradie s lopatkami zaborí do buriny.

Odporúča: