Logo sk.boatexistence.com

Môžem ukončiť spustiteľný súbor antimalvérovej služby?

Obsah:

Môžem ukončiť spustiteľný súbor antimalvérovej služby?
Môžem ukončiť spustiteľný súbor antimalvérovej služby?

Video: Môžem ukončiť spustiteľný súbor antimalvérovej služby?

Video: Môžem ukončiť spustiteľný súbor antimalvérovej služby?
Video: How To Fix Antimalware Service Executable High Memory / CPU Usage on Windows 10 2024, Smieť
Anonim

Pokiaľ spustiteľný proces antimalvérovej služby neprebieha neustále, je v poriadku nechať ho zapnutý Ak však máte problémy s neustálym využívaním zdrojov, možno ju budete chcieť zakázať. Je úplne v poriadku zakázať proces a dokonca aj Microsoft Defender.

Môžem odstrániť spustiteľný súbor antimalvérovej služby?

Spustiteľný súbor AntiMalware Service je vaša antivírusová ochrana. Ak to chcete zastaviť, mali by ste si nainštalovať nejaký iný antivírusový program. so systémom Windows a program nemôžete zo systému Windows odstrániť.

Ako zastavím spustiteľnú antimalvérovú službu v používaní pamäte?

Ako zastavím spustiteľnú antimalvérovú službu, aby používala veľkú pamäť, CPU, Disk? Prejdite do Nastavenia > Aktualizácia a zabezpečenie > Ochrana pred vírusmi a hrozbami > Nastavenia ochrany pred vírusmi a hrozbami a vypnite ochranu v reálnom časeAutomaticky ho povolí, keď nenájde vo vašom počítači nainštalovaný žiadny antivírusový softvér.

Mala by byť spustiteľná antimalvérová služba stále spustená?

Pokiaľ používate Windows a máte povolený Microsoft Defender, je normálne, že beží. Ak ste naozaj znepokojení, vždy môžete spustiť kontrolu pomocou inej antivírusovej aplikácie, aby ste sa uistili, že na vašom počítači nie je spustené nič škodlivé.

Prečo je antimalvérová služba spustiteľná tak veľa?

U väčšiny ľudí sa vysoké využitie pamäte spôsobené spúšťacím súborom antimalvérovej služby zvyčajne vyskytuje keď Windows Defender spúšťa úplnú kontrolu Tento problém môžeme napraviť tak, že kontroly naplánujeme na čas, kedy je menej pravdepodobné, že pocítite vyčerpanie vášho CPU. Optimalizujte celý plán kontroly.

Odporúča: