Logo sk.boatexistence.com

Bude tu aj druhá séria Liseyinho príbehu?

Obsah:

Bude tu aj druhá séria Liseyinho príbehu?
Bude tu aj druhá séria Liseyinho príbehu?

Video: Bude tu aj druhá séria Liseyinho príbehu?

Video: Bude tu aj druhá séria Liseyinho príbehu?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Smieť
Anonim

K dnešnému dňu Príbeh Lisey ešte nebol obnovený na druhú sezónu. Pôvodne bola koncipovaná a vykonaná ako samostatná miniséria a pokrývala celý román Stephena Kinga, pričom neponechala veľa priestoru na druhú sériu.

Koľko epizód Liseyho príbehu bude?

Videá. Lisey's Story je psychologická hororová televízna miniséria založená na Lisey's Story od Stephena Kinga. Séria mala premiéru 4. júna 2021 s prvými dvoma epizódami. V seriáli je celkovo osem epizód.

Je Liseyin príbeh strašidelný?

A ich adaptácie na obrazovke boli rovnako desivé. Príbeh Lisey je založený na autorkinom ocenenom románe s rovnakým názvom z roku 2006. Aj keď kniha rozpráva príbeh o psychologickom horore, je to aj milostný príbeh. Liseyin Príbeh je strašidelný v tom, že obsahuje traumu, bolesť, duchov, príšery a sériových vrahov.

Čo je zlé na Liseyinom príbehu?

Ako Jim Dooley, stalker, ktorý slúži ako hlavný antagonista pre väčšinu minisérií, Dane DeHaan bráni tomu, aby rola v akcii úplne upadla do klišé a zaviazala sa k nevšednosti intenzita a telesnosť, vďaka ktorým je postava zaujímavá, aj keď písanie nie vždy zodpovedá danej úlohe.

Je Liseyin príbeh mätúci?

Kingove osobné fascinácie a Larrainove abstrakcie sa zle miešajú v Lisey's Story, hlboko mätúcej sérii, ktorá nakoniec odmení vytrvalú trpezlivosť, no zároveň dokáže odpudzovať skeptického diváka. Rodokmeň šou je hlbší ako len dve mená za kamerou.

Odporúča: