Logo sk.boatexistence.com

Kto sú technológie idc?

Obsah:

Kto sú technológie idc?
Kto sú technológie idc?

Video: Kto sú technológie idc?

Video: Kto sú technológie idc?
Video: Его Святейшество Кармапа: технология сердца. 2024, Smieť
Anonim

International Data Corporation International Data Corporation Model celosvetového spotrebiteľského trhu spoločnosti IDC poskytuje najdôležitejšie demografické, technologické a komerčné spotrebiteľské internetové metriky pre všetky regióny sveta a 51 krajín. Pre každý pokrytý predmet poskytuje aktuálne čísla aj päťročnú predpoveď pre celkovo viac ako pol milióna údajových bodov. https://www.idc.com › getdoc › containerId=IDC_P427

Celosvetový model nového mediálneho trhu – IDC

(IDC) je popredný globálny poskytovateľ informácií o trhu, poradenských služieb a podujatí pre trhy informačných technológií, telekomunikácií a spotrebiteľských technológií.

Kto je vlastníkom IDC Technologies?

IDC Technologies založená v roku 2003 a prevzatá spoločnosťou Prateek Gattani v roku 2007 sa dnes spoločnosť etablovala ako popredný hráč v segmentoch IT Consulting, BPO Services, Vzdialené služby a nedávno tiež začala pôsobiť v oblasti softvérových služieb.

Je IDC Technologies dobrá spoločnosť?

IDC je dobrá platforma . IDC je dobrá platforma na budovanie vedomostí o tomto odvetví. Mať najlepšiu pracovnú atmosféru a manažment. V porovnaní s odvetvím necítite pracovný tlak a ciele.

Kto je generálnym riaditeľom spoločnosti IDC Technologies?

Prateek Gattani generálny riaditeľ IDC Technologies získal od zamestnancov IDC Technologies priemerné skóre 98.

Kde sídli IDC Technologies?

Idc Technologies, Inc. Profil spoločnosti | Milpitas, CA | Konkurenti, financie a kontakty – Dun & Bradstreet.

Odporúča: