Logo sk.boatexistence.com

Chodili cestujúci wilburys turné?

Obsah:

Chodili cestujúci wilburys turné?
Chodili cestujúci wilburys turné?

Video: Chodili cestujúci wilburys turné?

Video: Chodili cestujúci wilburys turné?
Video: Traveling Wilburys - The True History Of The Traveling Wilburys Documentary 2024, Júl
Anonim

Alebo by sme mohli jednoducho spievať naše jednotlivé piesne a urobiť z nich melódie Wilbury, ako keby sme ich takto nahrali. Čokoľvek to bolo, dokázali sme to. Turné Wilburys sa nikdy neuskutočnilo.

Koľko Travelling Wilburys je mŕtvych?

Orbison, žiaľ, nezískal výhody dlho; zomrel na infarkt v decembri 1988, krátko po sv. 1 a pred vydaním jeho vlastného comebackového albumu Mystery Girl. Lynne a Dylan sú teraz poslední zostávajúci Wilburyovci po Pettyho šokujúcej smrti v roku 2017.

Ako dostali Travelling Wilburys svoje meno?

Päť frontmanov (Harrison, Lynne, Petty, Dylan a Orbison) sa rozhodla nepoužívať svoje vlastné mená. George a Jeff nazývali štúdiové vybavenie (obmedzovače, ekvalizéry) “wilburys” A tak svoju päticu nazvali The Trembling Wilburys. Jeff namiesto toho navrhol „Cestovanie“.

Kto hral v Travelling Wilburys?

Oficiálny domov The Traveling Wilburys: George Harrison, Bob Dylan, Jeff Lynne, Tom Petty a Roy Orbison.

Kto bol najmladší z Travelling Wilburys?

Wilbury Jr. bol možno najmladším Wilburym, ale jeho talent pomohol dostať to najlepšie z jeho starších súrodencov. Kliknite sem – https://linktr.ee/georgeharrison – a vypočujte si Toma, Georgea a ostatných Wilburyovcov v zozname Traveling Wilburys Ultimate Playlist. Diegovi Armandovi Bichovi a 9 200 ďalším sa to páči.

Odporúča: