Logo sk.boatexistence.com

Dosiahol už niekto päťnásobný double?

Obsah:

Dosiahol už niekto päťnásobný double?
Dosiahol už niekto päťnásobný double?

Video: Dosiahol už niekto päťnásobný double?

Video: Dosiahol už niekto päťnásobný double?
Video: ПРОШЕЛ МЕГА ХАРД ДОРС 2 - 150%! 🌟 ДОРС 2 ДВЕРИ DOORS 🌟 The Doors Roblox Прохождение 2024, Smieť
Anonim

Zatiaľ čo double-double a triple-double sa vyskytujú pravidelne každú sezónu NBA, v NBA boli doteraz oficiálne zaznamenané iba štyri štvornásobné double a päťnásobný double nebol nikdy oficiálne zaznamenaný v NBA profesionálna, vysokoškolská alebo dokonca stredoškolská chlapčenská úroveň.

Mal už niekto niekedy päťnásobok v NBA?

Wilt Chamberlain 18. marca 1968 dokončil jediný päťnásobný double v histórii NBA. … Pollack zaznamenal, že Wilt dokončil hru s 53 bodmi, 32 doskokmi, 14 asistenciami, 24 blokmi a 11 krádežami.

Mal niekedy Wilt štvornásobný dvojitý?

Štvornásobné double v histórii NBA. Podľa niekoľkých neoficiálnych boxových skóre tej doby Wilt Chamberlain zaznamenal 3 štvornásobné double v play-off v 60. rokoch… Týchto 12 krádeží by z toho urobilo jediné známe päťnásobné zdvojnásobenie v histórii NBA. Chamberlainov nepriateľ, Bill Russell, možno dokonca jeden zvýšil Wilt.

Bolo niekedy 20 20 20 trojité dvojité?

2. apríla 2019 sa Russell Westbrook stal len druhým hráčom v histórii NBA, ktorý zaznamenal 20-20-20 triple-double po Wilt Chamberlainovi (22 bodov, 25 doskoky, 21 asistencií) predtým to dokázal v roku 1968. … Historická noc pre Russella Westbrooka.

Koľko trojitých dvojíc mal Kobe?

Kobe Bryant mal vo svojej kariére 21 trojitých štvorhier.

Odporúča: