Oplatí sa čakať?

Obsah:

Oplatí sa čakať?
Oplatí sa čakať?

Video: Oplatí sa čakať?

Video: Oplatí sa čakať?
Video: 🤔Oplatí sa čakať na tento vzťah?🥰 2024, Október
Anonim

Worth the Wait, country-popové trio z Alabamy, malo dobrý priebeh v 19. sezóne „The Voice“. Rodinná kapela z Center – pozostávajúca zo sestier Mia a Jacy Matthewsových a ich matky Tary Matthews – sa dostala do top 17 v reality show NBC ako členovia tímu Blakea Sheltona.

Oplatilo sa čakať?

Nakoniec si fanúšikovia vybrali Bailey Rae z Team Legend ako víťaza Instant Save. Worth the Wait bol vyradený, rovnako ako Tanner Gomes z tímu Kelly a Payge Turner z tímu Gwen. Aj keď Worth the Wait nevyhrali Okamžitú záchranu, mali by byť hrdí na to, že odovzdali svojmu poslednému hlasovému vystúpeniu všetko.

Oplatilo sa čakať, keď vás hlas odhlasoval?

Umelci z každého tímu, ktorí získali najmenší počet diváckych hlasov, boli vyradení: Madeline Consoer z tímu Kelly, Joseph Soul z tímu Gwen, Taryn Papa a Sid Kingsley z tímu Shelton a Chloé Hogan z tímu Legend. Gomes, Turner a Worth the Wait boli eliminovaní po tom, čo sa im nepodarilo zabezpečiť okamžité uloženie.

Oplatilo sa čakať vopred na hlas?

Trojica z Centre, Worth the Wait, postúpila do druhej úrovne súťaže v hudobnej súťažnej šou televízie NBC „The Voice“. Tara Matthewsová a jej dve dcéry, Mia a Jacy, zapôsobili na porotcov počas fázy Blind Auditions v epizóde, ktorá sa vysielala v novembri.

Kto stojí za trénera čakania?

Worth the Wait sa podelili o neuveriteľný výkon piesne, ktorý nezostal nepovšimnutý, pretože tréner Blake Shelton si nemohol pomôcť, ale neprekvapil ich pokrok v šou.

Odporúča: