Logo sk.boatexistence.com

Má silverado jabĺčko?

Obsah:

Má silverado jabĺčko?
Má silverado jabĺčko?

Video: Má silverado jabĺčko?

Video: Má silverado jabĺčko?
Video: How to Add Apple CarPlay to 2014 2015 Chevy Silverado or GMC Sierra 2024, Smieť
Anonim

Chevy Silverado 1500 podporuje Apple CarPlay, ktorý vám umožňuje pristupovať k aplikáciám pre iPhone, ako sú iTunes, Mapy Google a Spotify, prostredníctvom dotykovej obrazovky vášho vozidla. Pomocou Siri môžete tiež telefonovať, odosielať správy alebo používať navigáciu pomocou hlasových príkazov.

Má Chevy Silverados Apple CarPlay?

Chevrolet. Chevy je jedným z prvých, ktorý ponúka pickupy s Apple CarPlay a Android Auto na Silverado.

Ako zistím, či moje Silverado má Apple CarPlay?

Či je vaše vozidlo kompatibilné s Apple CarPlay, zistíte, ak vidíte ikonu APPLE CARPLAY alebo PROJECTION na dotykovej obrazovke infotainmentu, keď pripojíte svoj iPhoneMôžete tiež skontrolovať stránku dostupnosti Apple CarPlay a zistiť, či je vaše vozidlo kompatibilné s Apple CarPlay.

Má Silverado 2017 Apple CarPlay?

Silverado 7-palcové a 8-palcové rádiové systémy ponúkajú funkcie Android Auto a Apple CarPlay … 8-palcový systém je na začiatku r. modelový rok. Používanie oboch aplikácií je jednoduché. Ikona „Projekcia“na obrazovke MyLink je viditeľná, keď telefón nie je pripojený.

Má 2015 Chevy Silverado Apple CarPlay?

Chevy Silverado prichádza s možnosťou prístupu k Apple CarPlay pripojením iPhonu k informačno-zábavnému systému nákladného auta pomocou telefónneho kábla Apple. … General Motors však neponúka bezdrôtový spôsob pripojenia iPhonu k mediálnemu displeju vášho nákladného auta. Musíte použiť kábel.

Odporúča: