Logo sk.boatexistence.com

Vzťahuje sa kari záruka na náhodné poškodenie?

Obsah:

Vzťahuje sa kari záruka na náhodné poškodenie?
Vzťahuje sa kari záruka na náhodné poškodenie?

Video: Vzťahuje sa kari záruka na náhodné poškodenie?

Video: Vzťahuje sa kari záruka na náhodné poškodenie?
Video: Personal Injury: Damages you can recover if your car is wrecked or repaired in an accident 2024, Smieť
Anonim

Ak sa váš produkt pokazí v dôsledku elektrickej alebo mechanickej poruchy, ktorá ovplyvňuje jeho prevádzku, opravíme ho. … Ak nemôžeme váš produkt opraviť, alebo sa u neho objaví elektrická alebo mechanická porucha po tom, čo sme ho dvakrát opravili, môžete požiadať o poukážku Currys, aby ste mohli získať náhradný produkt v jednej z našich predajní.

Pokrýva plán starostlivosti Currys náhodné poškodenie?

Care & Repair nie je poistná zmluva a je to len plán predĺženej záruky. NEPOkryjeme náhodné poškodenie, kozmetické poškodenie, stratu alebo krádež. … Pri poistení domácnosti sa zvyčajne účtuje nadmerný poplatok za akékoľvek reklamácie.

Vie, ako pokryť náhodné poškodenie?

Ak váš televízor utrpí náhodné poškodenie, opravíme to Ochrana proti poruche – či už ide o zakódovanú obrazovku alebo poruchu pripojenia, ak váš televízor začne blikať, opravím to. Nezaplatíte ani cent navyše – žiadne drahé poplatky za súčiastky, prácu alebo telefonát – všetko zaplatíme my.

Ako dlho trvajú opravy Currys?

Aby sme vás rýchlo dostali späť do chodu, kde riešime chybu, snažíme sa produkty opraviť do 7 kalendárnych dní.

Môžete predĺžiť záruku Currys?

Zákazníci s predĺženou zárukou

Prosím kontaktujte nás na čísle 0344 561 1234 alebo nás kontaktujte tu a rezervujte si svoj produkt na opravu. V prípade položiek, ktoré je potrebné odniesť do nášho špecializovaného opravovne (napríklad televízory alebo notebooky), zabezpečíme vyzdvihnutie vášho produktu u vás doma.

Odporúča: