Logo sk.boatexistence.com

Je redcap relačná databáza?

Obsah:

Je redcap relačná databáza?
Je redcap relačná databáza?

Video: Je redcap relačná databáza?

Video: Je redcap relačná databáza?
Video: What is a Relational Database? 2024, Smieť
Anonim

REDCap je webová aplikácia, ktorá sa používa na navrhovanie a správu databáz a prieskumov. … Používa však funkcie systému správy relačných databáz (RDBMS z databázového servera) na ukladanie údajov do tabuliek s dobre definovanými vzťahmi (pomocou obmedzení primárneho a cudzieho kľúča).

Akú databázu používa REDCap?

REDCap je flexibilný nástroj, ktorý možno spustiť na viacerých operačných systémoch, ako sú Linux, UNIX, Windows a Mac. Vyžaduje sa webový server s PHP, databázový server MySQL a e-mailový server SMTP.

Ako sa údaje ukladajú v REDCap?

Inštitúcia, ktorá inštaluje REDCap, uloží všetky údaje zachytené v REDCap na svojich vlastných serverochVšetky projektové dáta sú teda uložené a umiestnené tam v miestnej inštitúcii a REDCap nikdy neprenáša žiadne projektové dáta z tejto inštitúcie do inej inštitúcie alebo organizácie.

Je SQL REDCap?

Užitočný, ale špecializovaný typ poľa REDCap je 'sql' typ. … Implementácia poľa sql vyžaduje, aby tabuľka s údajmi bola uložená v rovnakej databáze ako tabuľky REDCap.

Aký druh softvéru je REDCap?

REDCap (Research Electronic Data Capture) je softvér EDC založený na metadátach a metodika pracovného postupu na navrhovanie databáz klinického a translačného výskumu.

Odporúča: