Logo sk.boatexistence.com

Je endnote databáza?

Obsah:

Je endnote databáza?
Je endnote databáza?

Video: Je endnote databáza?

Video: Je endnote databáza?
Video: EndNote: оформление библиографии статьи по формату журнала в один клик 2024, Smieť
Anonim

Väčšina bibliografických databáz umožňuje používateľom exportovať odkazy do ich knižníc EndNote. … Užívateľ potom môže importovať citácie do softvéru EndNote. V rámci samotného softvérového programu EndNote je tiež možné vyhľadávať v katalógoch knižníc a bezplatných databázach, ako je PubMed.

Ako citujete databázu v EndNote?

Prejdite na databázu cez domovskú stránku knižnice na https://www.lib.purdue.edu/find/databases a vyberte databázu. Vykonajte vyhľadávanie. Vyberte referencie. Exportujte odkazy do EndNote Basic.

Na čo slúži EndNote?

EndNote Desktop je softvér používaný na správu vašich referencií a formátovanie vašej bibliografie. Vyrába ho Clarivate Analytics a University of Tasmania má licenciu na celý web.

Je EndNote súčasťou balíka Microsoft Office?

Yes, EndNote X8, X9 a EndNote 20 Cite While You Write (CWYW) sú kompatibilné s Office 365 alebo MS Word 365. Office 365 je plán predplatného pre cloudová/online aplikácia. Toto predplatné vám umožňuje stiahnuť si MS Office 2019 alebo MS Word 2019 (alebo nižšiu verziu).

Čo myslíte EndNote?

Záverečná poznámka je citácia zdroja, ktorá odkazuje čitateľov na konkrétne miesto na konci článku, kde môžu nájsť zdroj informácií alebo slov citovaných alebo spomenutých v papier. Pri používaní koncových poznámok za vašou citovanou alebo parafrázovanou vetou alebo zhrnutým materiálom nasleduje číslo horného indexu.

Odporúča: