Logo sk.boatexistence.com

Ktoré pripojenia sú rýchlejšie?

Obsah:

Ktoré pripojenia sú rýchlejšie?
Ktoré pripojenia sú rýchlejšie?

Video: Ktoré pripojenia sú rýchlejšie?

Video: Ktoré pripojenia sú rýchlejšie?
Video: This Is The World's Fastest Internet #Shorts 2024, Smieť
Anonim

Mohlo by vás zaujímať, čo je rýchlejšie – LEFT JOIN alebo INNER JOIN. Vo všeobecnosti bude INNER JOIN rýchlejší, pretože vráti iba riadky zhodné vo všetkých spojených tabuľkách na základe spojeného stĺpca.

Čo je rýchlejšie vnútorné spojenie alebo vonkajšie spojenie?

A LEFT JOIN rozhodne nie je rýchlejšie ako INNER JOIN. V skutočnosti je to pomalšie; podľa definície musí vonkajšie spojenie (LEFT JOIN alebo RIGHT JOIN) vykonať všetku prácu INNER JOIN plus prácu navyše spočívajúcu v nulovom predĺžení výsledkov.

Ktoré je rýchlejšie sa pripojiť alebo kde?

10 odpovedí. Teoreticky, nie, nemalo by to byť rýchlejšie Optimalizátor dotazov by mal byť schopný vygenerovať rovnaký plán vykonávania. Niektoré databázové nástroje však dokážu vytvoriť lepšie plány vykonávania pre jeden z nich (pravdepodobne sa to nestane pri takom jednoduchom dotaze, ale pri dostatočne komplexnom dotaze).

Ktoré spojenia sú efektívnejšie?

TLDR: Najefektívnejšie spojenie je zároveň najjednoduchším spojením, 'Relational Algebra'. Ak sa chcete dozvedieť viac o všetkých spôsoboch spájania, čítajte ďalej. Relačná algebra je najbežnejší spôsob písania dotazu a zároveň najprirodzenejší spôsob, ako to urobiť.

Ktoré je rýchlejšie pripojenie alebo poddotaz?

Výhoda spojenia spočíva v tom, že sa vykonáva rýchlejšie. Čas načítania dopytu pomocou joins bude takmer vždy rýchlejší ako v prípade poddotazu. Použitím spojení môžete maximalizovať výpočetnú záťaž databázy, t. j. namiesto viacerých dopytov pomocou jedného dopytu spojenia.

Odporúča: