Logo sk.boatexistence.com

Kedy použiť sérum s kyselinou salicylovou?

Obsah:

Kedy použiť sérum s kyselinou salicylovou?
Kedy použiť sérum s kyselinou salicylovou?

Video: Kedy použiť sérum s kyselinou salicylovou?

Video: Kedy použiť sérum s kyselinou salicylovou?
Video: EXFOLIAČNÍ KYSELINY - proč a jak je používat? | Skincare ingredience 2024, Smieť
Anonim

Kedy ho mám použiť? Kyselinu salicylovú môžete používať pri rannej a večernej rutine, ale mali by ste sa uistiť, že SPF je vždy súčasťou vašej každodennej rutiny (keďže kyselina salicylová je exfoliant, zvýši citlivosť pokožky na UV žiarenie).

Kedy by sa mala kyselina salicylová bežne používať?

Používaním umývacieho prostriedku obohateného o kyselinu salicylovú po očistení pleti od akéhokoľvek zvyšného make-upu pomáhate zbaviť pleť všetkých odumretých kožných buniek, čo umožňuje použitie akýchkoľvek výživných produktov aplikuje sa potom, aby sa rýchlejšie vstrebal do spodných vrstiev pokožky a výsledky sa ukázali rýchlejšie.

Mám užívať kyselinu salicylovú ráno alebo večer?

Používajte Kyselinu salicylovú ráno a retinol v noci. Osoby s citlivejšou pokožkou možno budú musieť používať tieto produkty každý druhý deň alebo znížiť používanie kyseliny salicylovej na jedenkrát týždenne alebo podľa potreby.

Ako často by som mal používať sérum s kyselinou salicylovou?

Áno, používať kyselinu salicylovú každý deň sa považuje za v poriadku, avšak kvôli tomu, že to niekedy vedie k podráždeniu pokožky, mnohí odborníci na kožu a dermatológovia odporúčajú používať kyselinu s mierou, počnúc aplikáciou 3-krát týždenne a ak sa neprejavia žiadne známky reakcií, spotrebu môžete zvýšiť o jeden …

Ako používate sérum s kyselinou salicylovou?

Aplikujte 2-3 kvapky na vyčistenú tvár, najlepšie v noci (poobede), aby ste odstránili všetku nahromadenú špinu/trosky/kožný maz v póroch a zanechali svieži povrch bunky dýchať. Pokračujte hydratáciou a zvlhčovaním. Počas používania tohto séra nezabudnite počas dňa používať opaľovací krém.

Odporúča: