Logo sk.boatexistence.com

S kým skončí ecchan?

Obsah:

S kým skončí ecchan?
S kým skončí ecchan?

Video: S kým skončí ecchan?

Video: S kým skončí ecchan?
Video: Будем ли мы вместе с загаданным мужчиной? Что нас ждет? Таро сегодня онлайн гадание общий расклад 2024, Smieť
Anonim

Ukázalo sa, že chodia na rovnakú strednú školu. Stali sa priateľmi a ako čas plynie, Sanae (teraz nazývaný 'Ecchan' od Hanabi) rozvíja romantické city k Hanabi. Neskôr v anime sérii začali mať sexuálny vzťah, ktorý sa však krátko nato skončil.

Skončia Hanabi a Mugi spolu?

Naznačuje sa, že Hanabi stále niečo cíti k Mugimu. … A napriek tomu sa rozhodnú nechať jeden druhého odísť s pocitmi vzájomného obdivu, rešpektu a sympatií. Takže ukončia svoj bývalý vzťah a pokračujú, aby našli pravú lásku, ktorú si obaja zaslúžia.

S kým skončí Narumi Kanai?

Narumi Kanai (鐘井 鳴海 Kanai Narumi) je postava z filmu Scum's Wish. Je to láska Hanabi Yasuraoka a jej domáci učiteľ na strednej škole, kde vyučuje literatúru. Nakoniec sa ožení s Akane Minagawa (čo z nej teraz robí Akane Kanai) a stane sa otcom svojho neznámeho dieťaťa.

Má Mugi city k Hanabi?

Na konci série si Mugi uvedomí svoje city k Hanabi, ale nechá ju ísť, aby mohli obaja pokračovať v úprimnom vzťahu, ktorý si obaja zaslúžia. Pokiaľ ide o Scum's Wish Decor, Mugi sa stále nedostal cez Hanabi napriek tomu, že mal množstvo sexuálnych stretnutí so ženami v priebehu času, keď boli oddelení.

Sú Sanae a Atsuya bratranci?

Atsuya Kirishima (桐嶋 篤也 Kirishima Atsuya) je postava v Scum's Wish. Je to bratranec Sanae Ebato ku ktorej má romantické city a pýta sa Sanae na jej vzťah s Hanabi Yasuraoka a pýta sa jej, či je naozaj zamilovaná do Hanabi alebo ju len sexuálne priťahuje jej.

Odporúča: