Logo sk.boatexistence.com

Je húževnatý d muzikál?

Obsah:

Je húževnatý d muzikál?
Je húževnatý d muzikál?

Video: Je húževnatý d muzikál?

Video: Je húževnatý d muzikál?
Video: Кали-юга, дружок ► 3 Прохождение BioShock Remastered 2024, Smieť
Anonim

Tenacious D in The Pick of Destiny je americká hudobná fantasy komédia z roku 2006 o komediálnom rockovom duu Tenacious D. … Napriek slabému prijatiu filmu v čase uvedenia do kín, odvtedy sa považuje za „kultovú klasiku“.

Čo znamená D v Tenacious D?

Tenacious D je americké komediálne rockové duo, ktoré vzniklo v Los Angeles v Kalifornii v roku 1994. … Názov dua je odvodený od „ houževnatá obrana“, frázu používanú NBA basketbalový športovec Marv Albert.

Je Tenacious dobrá kapela?

Piesne ako „Kickapoo“a „The Metal“zvýrazňujú záľubu dua v rockovej hudbe. Vskutku, Black a Gass sú obaja talentovaní hudobníci, ktorí sú plne schopní zostaviť dobrý rockový album. Nebolo by nadlho povedať, že Tenacious D je solídna rocková kapela, ktorá je tiež zábavná.

Sú Kyle a Jack Black stále priateľmi?

Ale Jack Black a Kyle Gass, statná dvojica tvoriaca komediálnu rockovú skupinu Tenacious D, spolu hrajú vo filme, ktorý sa v stredu dostane do kín. …V skutočnosti Black and Gass boli priatelia a kamaráti z kapely už viac ako tucet rokov.

Bola voľba osudu zlyhaním?

Po krabici zlyhanie kancelárie Tenacious D In The Pick Of Destiny plával červeným atramentom. … Tenacious D In The Pick Of Destiny klesol o 59,7 % vo svojom druhom zasadnutí na 1 303 678 dolárov a potom okamžite stratil väčšinu zo svojho počtu kín. Domáce kolo skončilo s hroznými 8 334 575 $.

Odporúča: