Logo sk.boatexistence.com

Prečo bol Jimmy vylúčený?

Obsah:

Prečo bol Jimmy vylúčený?
Prečo bol Jimmy vylúčený?

Video: Prečo bol Jimmy vylúčený?

Video: Prečo bol Jimmy vylúčený?
Video: [HD] Bully Scholarship Edition: Jimmy got expelled 2024, Smieť
Anonim

Jimmyho žiadosť o obnovenie je zamietnutá a on sa dozvie, že to bolo preto, že neprejavil ľútosť nad Chuckovou smrťou … Potom šokuje Kim získaním žiadosti o DBA a odhalí, že prejav bol neúprimným podvodom a že má v úmysle pokračovať vo výkone práva pod menom Saul Goodman.

Prečo bol Jimmy suspendovaný za lepšie volanie Saul?

Jimmyho oblúk v sezóne 4 sa vyrovnáva s následkami svojho zločinu z 2. sezóny ( manipulácia s Chuckovými dokumentmi), keď sa snaží vyjsť v živote so svojím ročným pozastavenie. Po získaní zákonného zamestnania v CC Mobile robí všetko, čo má robiť, aby sa vrátil späť v milosti výboru.

Stratil Jimmy svoju právnickú licenciu?

Dostal však pozastavenie právnej licencie na celý rok, no prinútil Jimmyho zavolať všetkým svojim starším klientom a informovať ich, že si berie „krátky sabatical od zákon.“Počas tohto procesu si uvedomí, že jeho reklama „Gimme Jimmy“stále beží v dennej televízii a stále platí za deväť ďalších nákupov reklamy, ktoré už nemôže…

Čo urobil Jimmy McGill, že prišiel o licenciu?

Jimmyho žiadosť o obnovenie je zamietnutá a on sa dozvie, že to bolo preto, že nedokázal prejaviť ľútosť nad Chuckovou smrťou. … Potom šokuje Kim tým, že získa aplikáciu DBA, čím odhalí, že tento prejav bol neúprimný podvod a že má v úmysle pokračovať vo výkone práva pod menom Saul Goodman.

Čo sa stane Chuckovi, ak radšej zavolá Saula?

Sezóna 4. Chuck zomiera v ohni, ktorý založil. Jimmy je šokovaný Chuckovou smrťou a je presvedčený, že je na vine sám kvôli interakcii s poisťovňou. Howard verí, že Chuckova smrť bola jeho chyba, pretože prinútil Chucka odísť do dôchodku.

Odporúča: