Logo sk.boatexistence.com

Je možné použiť kyselinu salicylovú s vitamínom C?

Obsah:

Je možné použiť kyselinu salicylovú s vitamínom C?
Je možné použiť kyselinu salicylovú s vitamínom C?

Video: Je možné použiť kyselinu salicylovú s vitamínom C?

Video: Je možné použiť kyselinu salicylovú s vitamínom C?
Video: Top 15 Vitamins & Supplements for Neuropathy [+ 3 BIG SECRETS] 2024, Smieť
Anonim

Nemiešajte… vitamín C a kyslé zložky, ako je kyselina glykolová alebo salicylová. Ako hovorí Wee, je to všetko o pH! … Takže ich používanie s kyslými prísadami, ako je kyselina glykolová alebo salicylová, môže zmeniť jej pH, čo môže znížiť účinnosť vášho vitamínu C.

Čo by ste nemali používať s kyselinou salicylovou?

POZOR: Retinol + Kyselina salicylová„Nechcete použiť dve účinné zložky, ktoré majú rovnaký účinok na vašu pokožku. Napríklad retinol a kyselina salicylová môžu spôsobiť podráždenie pokožky, keď sa používajú samostatne,“hovorí Dr. Yu. "Kombináciou týchto vecí môže byť vaša pokožka suchá a citlivá, najmä na svetlo."

Čo nemôžete zmiešať s vitamínom C?

AHA a BHA, ako je kyselina glykolová, salicylová a mliečna, by sa nikdy nemali používať s vitamínom C. Vitamín C je tiež kyselina a je nestabilný, takže Rovnováha pH bude narušená vrstvením týchto zložiek a môže byť aj zbytočná.

Môžem použiť kyselinu a vitamín C?

Možno vás prekvapí, že je tiež možné súčasne aplikovať sérum vitamínu C a kyselinu. V skutočnosti použitie kyseliny tesne pred vitamínom C môže skutočne ZLEPŠIŤ vaše výsledky. … Takže tým, že najskôr aplikujete kyselinu, vytvorí sa optimálne podmienky na to, aby kyselina L-askorbová bola účinná.

Môžete užívať vitamín C ráno a BHA večer?

Mám si aplikovať vitamín C ráno alebo večer, alebo oboje? Aplikujte vitamín C deň a noc, AK nepoužívate aj AHA (ako kyselina glykolová alebo kyselina mliečna) alebo BHA (ako kyselina salicylová). Ak vo svojej pleťovej rutine používate AHA alebo BHA, aplikujte vitamín C iba ráno a AHA/BHA aplikujte iba večer.

Odporúča: