Logo sk.boatexistence.com

Kedy môžem začať používať produkty na svojom dieťati?

Obsah:

Kedy môžem začať používať produkty na svojom dieťati?
Kedy môžem začať používať produkty na svojom dieťati?

Video: Kedy môžem začať používať produkty na svojom dieťati?

Video: Kedy môžem začať používať produkty na svojom dieťati?
Video: Lipostick Fit: инновационный продукт для снижения веса 2024, Smieť
Anonim

Kým dieťa nebude mať približne 1 rok, používajte produkty určené pre bábätká alebo veľmi jemné mydlo len na tie časti jeho tela, ktoré to naozaj potrebujú. (Akonáhle bude jesť tuhú stravu, možno budete mať niekoľko ďalších oblastí na čistenie.)

Kedy môžete začať používať produkty na detskú pokožku?

Nepoužívajte žiadne oleje alebo mlieka, kým vaše dieťa nebude mať aspoň mesiac. Ak sa vám zdá, že sa vaše dieťa bojí kúpania a plače, skúste sa kúpať spolu.

Môžem svoje 3-mesačné dieťa natrieť mliekom?

Starostlivosť o pokožku novorodencov je chúlostivá záležitosť. V prvých mesiacoch, keď sa imunitný systém vášho dieťaťa vyvíja, budete chcieť používať najjemnejšie čistiace prostriedky a najmenší kúsok mlieka. Ale keď sa objaví suchá pokožka, ekzém a plienková vyrážka, je čas tieto problémy liečiť.

Kedy môžete použiť mydlo a mlieko na novorodencov?

Používanie mydiel a šampónov

Neparfumovaný detský kúpeľ môžete začať používať od približne 4 až 6 týždňov, ale dávajte pozor, aby ste ho použili len trochu t poškodiť pokožku vášho dieťaťa. Deti s dlhšími vlasmi môžu potrebovať kvapku jemného šampónu na mokré vlasy, napeniť a opláchnuť.

Kedy môžem dať svojmu dieťaťu bublinkový kúpeľ?

Čo hovoria odborníci. Mnohí lekári a odborníci na deti varujú pred poskytovaním perličkových kúpeľov bábätkám, kým nebudú mať aspoň 3 roky Je to kvôli vyššej pravdepodobnosti výskytu UTI (infekcie močových ciest), pretože zvyšky mydla nie sú sú riadne opláchnuté z intímnych častí.

Odporúča: