Logo sk.boatexistence.com

Kedy použiť rozjasňujúci základný náter?

Obsah:

Kedy použiť rozjasňujúci základný náter?
Kedy použiť rozjasňujúci základný náter?

Video: Kedy použiť rozjasňujúci základný náter?

Video: Kedy použiť rozjasňujúci základný náter?
Video: How to apply "that gal" brightening primer 2024, Smieť
Anonim

Priméry na make-up pripravia pleť tak, aby vám make-up vydržal na tvári počas celého dňa, bez ohľadu na to, aký typ pleti máte. Ak máte jazvy po akné alebo akékoľvek sfarbenie pokožky, náš Illuminating Primer vyrovná tón pleti a vytvorí hladký povrch pokožky pre váš podklad.

Na čo sa používa základný náter?

Čo robí osvetľovací základný náter? Priméry fungujú vyhladzovaním a zjednocovaním tónu pleti, čím vytvárajú ideálny základ pre nanášanie podkladovej bázy. Rozjasňujúci základný náter posúva veci ešte o krok ďalej a dodáva viac žiarivej žiary s chytrým využitím jemných luminiscenčných častíc.

Kam dávate základný náter?

Rozjasňujúce primery

Aplikujte ich na holú pokožku, na celú tvár alebo na jej vysoké body (nos, obočie, lícna kosť, Amorov luk) pridať život a rozmer vašej pleti. Ak máte dobrý deň na tvár a nechcete si dať podkladovú bázu, stále môžete použiť rozjasňujúci základ na oživenie pleti.

Ako používate žiarivý základný náter?

Primer môže pomôcť vytvoriť hladké plátno na nanášanie make-upu a tiež pomôže vášmu make-upu nosiť rovnomerne počas dňa. Pre jemný efekt pri sviečkach naneste primer na čerstvo navlhčené líca, čelo, nos a bradu a potom rozotrite.

Ako používate ELF rozjasňujúci základ na tvár?

AKO POUŽÍVAŤ – Pred aplikáciou make-upu naneste malé množstvo primeru na čistú pleť a rovnomerne ho rozotrite na tvári Náš rozjasňujúci základný náter poskytuje ideálny základ pre úplné krytie základ, púder a korektor. BEZ PARABÉNOV, SULFÁTOV A FTALÁTOV – Tento základný náter neobsahuje parabény, sulfáty a ftaláty.

Odporúča: