Logo sk.boatexistence.com

Kto vlastní koberec phenix?

Obsah:

Kto vlastní koberec phenix?
Kto vlastní koberec phenix?

Video: Kto vlastní koberec phenix?

Video: Kto vlastní koberec phenix?
Video: Kdo první vykope 1000 BLOCKŮ, vyhraje 1000 Kč 2024, Smieť
Anonim

Mannington Corporate. SALEM, NJ, 26. novembra 2019- Mannington Mills dnes oznámila, že podpísala dohodu o akvizícii Phenix Flooring a Pharr Fibers and Yarns od Pharr USA. Táto akvizícia je prvým vpádom spoločnosti Mannington do podnikania v oblasti bytových kobercov.

Kto vlastní podlahy Phoenix?

Cassandra Williams - Majiteľ firmy - Phoenix Flooring & Design LLC | LinkedIn.

Čo je koberec Phenix?

Phenix Flooring, divízia spoločnosti Pharr Yarns, je popredný výrobca rezidenčných podlahových produktov, ktorý sa zaviazal vyrábať koberce najvyššej kvality s najinovatívnejšou technológiou súčasnosti. Koberec Phenix ponúka rôzne najkvalitnejšie nylonové a PET koberce, ktoré spĺňajú potreby vášho domova.

Z čoho je vyrobený koberec Phenix?

Vyrobené z najmäkšieho P. E. T. vlákna, koberce SureSoft™ a SureSoftSD™ vám poskytujú väčšiu flexibilitu, aby odrážali váš jedinečný štýl – urobte z nich základ dizajnu vášho domova. ColorSense Technology™ je patentovaný proces, ktorý poskytuje diskrétne umiestnenie farieb, výsledkom čoho je komplexná náhodná estetika.

Je Phenix dobrá značka kobercov?

Podlahy Phenix získali svoje miesto medzi piatimi najlepšími značkami kobercov v Spojených štátoch vďaka efektívnemu využívaniu technológií.

Odporúča: