Logo sk.boatexistence.com

Doručuje panda express?

Obsah:

Doručuje panda express?
Doručuje panda express?

Video: Doručuje panda express?

Video: Doručuje panda express?
Video: Большой бум пришел в Японию! Что такое настоящая китайская кухня, "гачи-китайская"? 2024, Smieť
Anonim

Doručenie a vyzdvihnutie dostupné v zúčastnených pobočkách Panda Express v Spojených štátoch a Kanade. Účtujú sa poplatky. Cena a produkty sa môžu líšiť podľa lokality. Platia zmluvné podmienky a obmedzenia.

Koľko stojí doručenie Panda Express?

Pri pohľade na doručovaciu službu Panda Express to vyzerá, že doručenie je paušálny poplatok vo výške 4,99 $, neúčtuje sa žiadny servisný poplatok, ale automaticky sa pripočítava prepitné vo výške 15 percent. Pre porovnanie, najbližšia Pizza Hut si účtuje poplatok za doručenie 5,25 USD, servisný poplatok vo výške 5 percent a prepitné je ponechané na vašom uvážení.

Ponúka Panda Express bezplatné doručenie?

Panda Express spúšťa doručovaciu službu s bezplatnou ponukou od štvrtka. … Americká čínska reštaurácia ruší sprostredkovateľa v dodávkach, takže jej hosťom nebudú účtované ďalšie poplatky, ktoré sa zvyčajne vyskytujú v aplikáciách tretích strán.

Kto vlastní Panda Express?

Koncert: Peggy Cherng, 66, je spolupredsedníčkou a spolupredsedníčkou spoločnosti Panda Restaurant Group, jednej z najznámejších čínskych sietí reštaurácií na svete. Firma so sídlom v Rosemead, ktorá vlastní Panda Express, prevádzkuje 1 800 reštaurácií a zamestnáva 26 000 ľudí.

Ako získate zadarmo Panda Express na vaše narodeniny?

Panda Express – získajte exkluzívnu ponuku na svoje narodeniny keď sa prihlásite na odber ich e-mailového bulletinu.

Odporúča: