Dá sa selsun blue použiť na tvár?

Obsah:

Dá sa selsun blue použiť na tvár?
Dá sa selsun blue použiť na tvár?

Video: Dá sa selsun blue použiť na tvár?

Video: Dá sa selsun blue použiť na tvár?
Video: selsun blue medicated shampoo | Best Anti Dandruff Shampoo | How to Get Rid Of My Dandruff medicated 2024, Septembra
Anonim

Neužívajte Selsun Blue (lotion so sulfidom selénu) ústami. Použite len na pokožku. Uchovávajte mimo úst, nosa a očí (môže popáliť). Pred a po použití si umyte ruky.

Môžete si dať Selsun Blue na tvár?

Neužívajte Selsun Blue (mliečna voda so sulfidom selénu) ústami. Používajte len na pokožku. Uchovávajte mimo úst, nosa a očí (môže popáliť). Pred a po použití si umyte ruky.

Je Selsun Blue dobré umývanie tváre?

Ľudia používajte šampón na jemné umývanie tváre Ste prvý, kto naznačuje, že Selsun Blue môže pomôcť aj pri atopickej dermatitíde (ekzém). Niektoré výskumy naznačujú, že nízke hladiny selénu v tele môžu byť spojené s týmto kožným ochorením (Pharmazie, máj 2010).

Môžem použiť šampón proti lupinám na tvár?

šampón proti lupinám, ktorý môžete použiť v sprche ako umývanie tváre.

Môže Selsun Blue liečiť plesňové akné?

Ostatné sírové šampóny budú tiež fungovať podobne. Rovnako ako Selsun Blue, aj tento osviežujúci čistiaci prostriedok obsahuje pyritión zinok, vďaka čomu je ideálny na zmiernenie plesňového akné na tvári, krku alebo hrudníka. Je hypoalergénny a upokojujúci, pomáha utíšiť svrbenie a začervenanie.

Odporúča: