Logo sk.boatexistence.com

Vytvoril volanie divočiny Disney?

Obsah:

Vytvoril volanie divočiny Disney?
Vytvoril volanie divočiny Disney?

Video: Vytvoril volanie divočiny Disney?

Video: Vytvoril volanie divočiny Disney?
Video: Volání divočiny (2020) CZ dabing HD trailer 2024, Smieť
Anonim

The Call of the Wild sa stal najnovším filmom z roku 2020, ktorý sa dostal do skorého digitálneho vydania. 27. marca Disney sprístupnila film na zakúpenie vo všetkých veľkých obchodoch s digitálnou zábavou, kde si ho online môžete pozrieť 14,99 USD. … Nezdá sa však, že film Harrisona Forda bude nasledovať po filme Pixar.

Koľko zaplatil Harrison Ford za volanie divočiny?

Prečo má film rozpočet 125 miliónov dolárov? No, zabudnime na Fordov obvyklý 15-20 miliónov $ za filmový plat, je to vlastne CGI použité v 'Call', ktoré je zodpovedné za obrovský rozpočet.

Prečo Call of the Wild zlyhalo?

Ako môžete vidieť, The Call of the Wild zarobilo viac ako Psia cesta, ale je považované za prepadák, pretože má veľmi vysoký rozpočet. To zdôrazňuje dôležitosť udržania nákladov pod kontrolou – najmä pri projektoch s pochybnými vyhliadkami na pokladňu.

Prečo v Call of the Wild nepoužili skutočného psa?

IMDB poznamenáva, že producenti si vybrali CGI psa „aby mu dali širšiu škálu emócií a výrazu, ako aj aby sa vyhli riziku zranenia alebo vystrašenia skutočných psov pri tomtopríbeh o prekonávaní ťažkostí v drsnom prostredí.“Všetky ušľachtilé úmysly.

Je Call of the Wild založené na skutočnom príbehu?

Nie, Volanie divočiny nie je skutočný príbeh. Román Jacka Londona je fiktívny dobrodružný román. Londýn však trávil čas v oblasti Yukon…

Odporúča: