Logo sk.boatexistence.com

Aká je indikácia signálu rukou žltým svetlom?

Obsah:

Aká je indikácia signálu rukou žltým svetlom?
Aká je indikácia signálu rukou žltým svetlom?

Video: Aká je indikácia signálu rukou žltým svetlom?

Video: Aká je indikácia signálu rukou žltým svetlom?
Video: The Flashing Yellow 2024, Smieť
Anonim

Hlavný signál svieti žlto so svietiacim indikátorom pravého spoja. Označuje - ODMIETNUTIE PRAVEJ RUKY. (1) Signály Stop, ktoré riadia pohyb vlakov približujúcich sa k stanici, sú troch druhov, a to - Vonkajšie, Domovské a Smerové.

Čo znamená žltý vlakový signál?

Červená znamená stop; zelená znamená pokračovať a žltá znamená pozor alebo priblíženie, čo zvyčajne znamená, že nasledujúci signál je červený. … Pre ostatné aspekty platí všeobecná zásada, že zelená navrchu znamená hlavnú trasu alebo normálnu rýchlosť a červená nad zelenou alebo žltou označuje odbočujúcu trasu alebo strednú rýchlosť.

Čo je relevantné pre signál žltým svetlom rukou?

ŽLTÉ-Žlté signálne svetlo vás upozorní, že sa čoskoro objaví červený signál. Keď uvidíte žlté svetlo, mali by ste zastaviť, ak to môžete urobiť bezpečne. Ak nemôžete zastaviť, dávajte pozor na vozidlá, ktoré môžu vstúpiť do križovatky, keď sa zmení svetlo.

Aká je indikácia signálu rukou zelenou vlajkou svetla?

Zelená vlajka mávajúca hore a dole, jedna ruka nabok posunutá hore a dole alebo zelená lampa v noci pohyb hore a dole, to je signál pre Upozornenie. Vlak má ďalej znižovať rýchlosť, ak sa ručné návestidlo postupne spomaľuje.

Čo nasleduje po dvojitom žltom signále?

Blikajúca dvojitá žltá (používa sa len pri 4-stranovej signalizácii) znamená, že sa zobrazuje ďalší signál bliká jednoducho žltá Blikajúca jedna žltá znamená, že ďalší signál na križovatke ukazuje (stále) jednu žltú s označením odbočujúcej trasy a signál za križovatkou je ohrozený (červená).

Odporúča: