Logo sk.boatexistence.com

Platí pf pre stážistov?

Obsah:

Platí pf pre stážistov?
Platí pf pre stážistov?

Video: Platí pf pre stážistov?

Video: Platí pf pre stážistov?
Video: Kuratierung von Fachjargon für den Ausbildungsberuf Industriekaufmann - die Umsetzung im Detail 2024, Smieť
Anonim

EPF sa neodpočítava zo štipendia získaného stážistom alebo stážistom pod podmienkou, že sa na takýchto stážistov vzťahuje zákon o učňovskom vzdelávaní alebo priemyselné zamestnávanie (trvalé príkazy) Act alebo stážisti sú zamestnaní prostredníctvom uznávaných inštitúcií, ktoré absolvujú školenie na pracovisku v rámci svojich …

Má stážista nárok na PF?

Učňovský zákon z roku 1961 sa vzťahuje na stážistov zamestnaných inštitúciou v rámci určených živností alebo voliteľných odborov … Na všetkých takýchto učňov zamestnaných podľa zákona o učňovských zariadeniach sa zákon EPF nevzťahuje. Stážisti, na ktorých sa vzťahuje certifikovaný trvalý príkaz na usadenie, sú tiež mimo definície zamestnancov.

Je PF a ESI povinné pre stážistov?

KTO SÚ STÁŽNÍCI? Neexistuje žiadny zákon, či už pracovné právo, EPF alebo ESI (štátne poistenie zamestnancov), definujúce slovo alebo pozíciu „stážista“, preto sa používa typický výraz. Jednotlivci, obyčajne prváci, ktorí majú malé alebo žiadne zručnosti na vykonávanie špecifikovanej práce, sa budú nazývať „stážista“.

Platí PF pre učňov?

Najvyšší súd potvrdil, že PF sa nevzťahuje na učňov zamestnaných buď podľa zákona o učňoch z roku 1951, alebo podľa vzorových trvalých príkazov pre priemyselné zamestnávanie)Platné príkazy) Centrálne pravidlá, 1946.

Sú stážisti považovaní za zamestnancov?

Stážista je oficiálny zamestnanec firmy, ktorá je zaškolená na prácu, na ktorú bol pôvodne prijatý. Doslova stážista je zamestnanec na školení.

?Is PF act applicable on 10 employees? Latest EPF News 2020

?Is PF act applicable on 10 employees? Latest EPF News 2020
?Is PF act applicable on 10 employees? Latest EPF News 2020
Našlo sa 35 súvisiacich otázok

Odporúča: