Logo sk.boatexistence.com

Sú ashley a jp ešte dnes spolu?

Obsah:

Sú ashley a jp ešte dnes spolu?
Sú ashley a jp ešte dnes spolu?

Video: Sú ashley a jp ešte dnes spolu?

Video: Sú ashley a jp ešte dnes spolu?
Video: Bachelorette Stars Ashley Hebert and JP Rosenbaum SPLIT 2024, Júl
Anonim

J. P. Rosenbaum oficiálne prerušuje vzťahy s Ashley Hebert Kamenec Bachelorette oficiálne požiadal o rozvod so svojou manželkou, podľa viacerých správ. Táto správa prichádza deväť mesiacov po tom, čo dvojica oznámila rozchod. … Rosenbaumová a Hebert sa zasnúbili v roku 2011 na finále jej sezóny The Bachelorette.

Čo sa stalo Ashley a JP?

J. P. a Ashley teraz býva v Miami po tom, čo sa v decembri 2020 a februári tohto roku presťahovali do samostatných bytov J. P. tiež prejavil záujem začať znova chodiť, ale vyjadril svoje obavy z toho, že má 44 rokov. ročný osamelý rodič dvoch detí, ktorý sa pokúša randiť počas pandémie.

Akú chorobu má J. P. Rosenbaum?

Rosenbaum, 42 – ktorý sa stretol s Hebertom Rosenbaumom, 34, počas produkcie siedmej série seriálu – bol čoskoro diagnostikovaný Guillain-Barrého syndrómom (GBS), kde imunitný systém tela "omylom napadne časť jeho periférneho nervového systému" podľa National Institutes of He alth (NIH).

Je J. P. Rosenbaum stále ženatý?

“Bachelorette“alum J. P. Rosenbaum požiadal o rozvod s Ashley Hebert deväť mesiacov po oznámení ich rozchodu. 44-ročný Rosenbaum podal minulú stredu dokumenty na ukončenie svojho manželstva s 36-ročným Hebertom v okrese Miami-Dade na Floride, uvádza Us Weekly.

Rozviedli sa Ashley a JP?

Alum z Bachelorette J. P. Rosenbaum sa na Instagrame vyjadruje o svojom rozvode od Ashley Hebert. „S ťažkým srdcom vám oznamujem, že po mesiacoch odlúčenia sme sa s JP priateľsky rozhodli ísť každý svojou cestou,“napísala Ashley na Instagrame v októbri 2020.

Odporúča: