Logo sk.boatexistence.com

Koľko rokov má teraz soleil moon frye?

Obsah:

Koľko rokov má teraz soleil moon frye?
Koľko rokov má teraz soleil moon frye?

Video: Koľko rokov má teraz soleil moon frye?

Video: Koľko rokov má teraz soleil moon frye?
Video: Welcome to my World - Diana Goodman - A talk about Elvis Presley 2024, Smieť
Anonim

Soleil Moon Frye je americká herečka, režisérka, producentka a scenáristka. Svoju kariéru začala ako detská herečka vo veku dvoch rokov. Keď mala Frye sedem rokov, vyhrala rolu Penelope "Punky" Brewster v sitcome NBC Punky Brewster.

S kým chodil Soleil Moon Frye?

Láska je vo vzduchu pre Soleil Moon Frye! Hviezda Punky Brewster (45) randí s Crazy Town frontmanom Sethom Binzerom, potvrdzujú PEOPLE. Títo dvaja sa poznajú od ôsmej triedy, aj keď až nedávno sa stali párom, podľa E! Online, kto ako prvý nahlásil správy o romantike.

Čo teraz robí Soleil Moon Frye?

Odvtedy pokračovala vo svojej hereckej kariére a pracovala hlavne ako hlasová herečka. V roku 1998 sa Frye vydala za producenta Jasona Goldberga, s ktorým má štyri deti. Odvtedy otvorila ekologický butik so špeciálnym oblečením pre deti, The Little Seed, v Los Angeles.

S kým chodil Soleil Moon Frye vo veku 18 rokov?

V jednom klipe si Frye prečíta záznam z denníka z 18. decembra 1994, čím mala vtedy 18 rokov, kde opísala, že je s Sheen, informoval People. "Bol to ten najzvláštnejší a najneuveriteľnejší deň," číta Frye z denníka a poznamenáva, že Sheen bol jej "pán

Chodí Soleil Moon?

Takmer rok po ukončení manželstva s Jasonom Goldbergom to vyzerá, že hviezda „Punky Brewster“Soleil Moon Frye našla lásku! E! Správy potvrdzujú, že Frye chodí s Crazy Town frontman Seth Binzer.

Odporúča: