Logo sk.boatexistence.com

Aký letiskový kód je fll?

Obsah:

Aký letiskový kód je fll?
Aký letiskový kód je fll?

Video: Aký letiskový kód je fll?

Video: Aký letiskový kód je fll?
Video: I když ne exkluzivní, ale pletený 🌞 letní Top je jednoduchý, snadný! Vzor pouze 2 řady jak plést 2024, Smieť
Anonim

Fort Lauderdale–Hollywood International Airport je hlavné verejné letisko v okrese Broward na Floride v Spojených štátoch amerických a je jedným z troch letísk obsluhujúcich metropolitnú oblasť Miami.

Je FLL veľké letisko?

Ale Fort Lauderdale-Hollywood International Airport je jedno z najlepších veľkých letísk v celej krajine, podľa vyčerpávajúcej správy z Wall Street Journal. FLL pristálo na treťom mieste (s Detroitom) v rebríčku 20 najväčších letísk v USA.

Čo znamená letisko FLL?

Medzinárodné letisko Fort Lauderdale-Hollywood (FLL) je v súčasnosti jedným z najrýchlejšie sa zotavujúcich letísk v USA, pričom osobná doprava dosahuje 90 percent úrovne pred pandémiou v roku 2019.

Ktoré letisko je lepšie FLL alebo MIA?

MIA má tiež najviac medzinárodných spojení do iných častí sveta, zatiaľ čo letisko Fort Lauderdale sa sústreďuje viac na vnútroštátne lety a je domovom nízkonákladového dopravcu Spirit. Je to tiež zvolené letisko, ak je vaša konečná destinácia severne od Miami.

Je medzinárodné letisko Hollywood to isté ako Fort Lauderdale?

Fort Letisko Lauderdale (IATA: FLL, ICAO: KFLL, FAA LID: FLL), oficiálne známe ako Fort Lauderdale - Hollywood International Airport, je letisko obsluhujúce Fort Lauderdale a výletné terminály v Port Everglades.

Odporúča: