Logo sk.boatexistence.com

Používa yeelight zigbee?

Obsah:

Používa yeelight zigbee?
Používa yeelight zigbee?

Video: Používa yeelight zigbee?

Video: Používa yeelight zigbee?
Video: [#45] Zigbee в умном доме Sber – обзор новой линейки устройств 2024, Smieť
Anonim

Afaik no yeelight produkt používa zigbee. Neznačkové zigbee žiarovky nájdete za 6-12 dolárov za každú v závislosti od tvaru a veľkosti.

Potrebuje Yeelight centrum?

Inteligentná LED žiarovka Yeelight je cenovo dostupná farebná LED žiarovka, ktorú môžete ovládať pomocou telefónu alebo hlasu a nevyžaduje rozbočovač. Podporuje platformy HomeKit, Alexa a Google a funguje s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez IFTTT.

Stojí Yeelights za to?

Yeelight Strip rozhodne stojí za tie peniaze Dodá každej miestnosti jedinečný pocit a vďaka množstvu funkcií a jednoduchému nastaveniu je to najlepší inteligentný prúžok za cenu. Možnosti sú nekonečné s Yeelight Strip, ktorý premení vašu izbu na modernú, dobre osvetlenú oázu!

Je Yeelight lepší ako Philips hue?

Celkovo… Pre začiatočníkov, ktorí chcú bezproblémové pohodlie v konektivite a ovládaní, je cenovo dostupný rad Yeelight ideálny. Vďaka viacerým funkciám a integráciám s inými inteligentnými domácimi produktmi tretích strán je Philips Hue vhodnejší pre serióznych používateľov, ktorí hľadajú viac užitočnosti v inteligentnom osvetlení.

Funguje Yeelight s hudbou?

Jednou nevýhodou aplikácie Yeelight od Xiaomi je hudobný režim – v podstate premení vaše svetlá na disco párty s akýmsi veľmi rýchlym stroboskopickým efektom a funguje iba v aplikácii pre Android… Samozrejme, môžete použiť akýkoľvek hudobný prehrávač podľa vlastného výberu, pokiaľ máte spôsob, ako povoliť nejaký druh vizualizátora hudby.

Odporúča: