Logo sk.boatexistence.com

Spá Apple Watch 3 track?

Obsah:

Spá Apple Watch 3 track?
Spá Apple Watch 3 track?

Video: Spá Apple Watch 3 track?

Video: Spá Apple Watch 3 track?
Video: Apple Watch Ultra underwater test! Depth and Temperature sensing! 2024, Smieť
Anonim

Sledovanie spánku je natívne dostupné na všetkých Apple Watch Series 3 a novších. Je to automatická funkcia, ktorá sleduje údaje, keď idete spať, keď nosíte inteligentné hodinky, ale musíte si ju nastaviť. … Ďalej klepnite na kartu „Prehľadávať“a potom na „Spánok“.

Ako prinútim hodinky Apple Watch, aby sledovali môj spánok?

Získanie presnejších výsledkov s hodinkami Apple Watch

Ak ste svoje hodinky Apple Watch spárovali po dokončení nastavenia režimu spánku, stále môžete zapnúť sledovanie spánku pomocou hodiniek Apple Watch. V aplikácii Watch na iPhone klepnite na kartu Moje hodinky a potom klepnite na Spánok. Potom klepnutím na Sledovať spánok pomocou Apple Watch zapnite toto nastavenie.

Aká aplikácia Sleep funguje s Apple Watch 3?

AutoSleep . AutoSleep je pravdepodobne najobľúbenejšia aplikácia na sledovanie spánku na Apple Watch v App Store, a to z dobrého dôvodu. Poskytuje niektoré z najpodrobnejších údajov vrátane podrobného pohľadu na spánok, kvalitu spánku, srdcovú frekvenciu, hlboký spánok a oveľa viac.

Prečo Apple Watch nesledovali môj spánok?

Ak sa vám vybije batéria hodiniek, nebudú sledovať údaje o spánku. Uistite sa, že hodinky Apple Watch nosíte pohodlne. Ak sú vaše hodinky príliš voľné, akcelerometer môže počas vášho prirodzeného spánku zaznamenať príliš veľa pohybu.

Môžu hodinky Apple Watch sledovať spánok ako Fitbit?

Áno, Apple Watch možno použiť na sledovanie spánku. … Jednoducho si stiahnite našu najlepšie hodnotenú aplikáciu pre Apple Watch, SleepWatch, z App Store a získajte automatické sledovanie spánku ako funkciu pre hodinky Apple Watch. Odpoveď na otázku „Môžete sledovať svoj spánok na hodinkách Apple Watch? je áno! Sledovanie spánku na hodinkách Apple Watch je jednoduché.

Odporúča: