Logo sk.boatexistence.com

Kde je hatchet lake sk?

Obsah:

Kde je hatchet lake sk?
Kde je hatchet lake sk?

Video: Kde je hatchet lake sk?

Video: Kde je hatchet lake sk?
Video: Kde – Kde (Official Video): Harvi | Adaa Khan | Harmony |Bang Music | Latest Punjabi Songs 2021 2024, Júl
Anonim

Hatchet Lake je vzdialené jazero na severovýchode Saskatchewanu v Kanade severne od jazera Wollaston. Z jazera Wollaston preteká rieka Fond du Lac cez jazero Hatchet a Čierne jazero na svojej ceste k jazeru Athabasca.

Kde je jazero Wollaston?

Jazero Wollaston, jazero, severovýchodný Saskatchewan. Leží v južnej časti Barren Grounds (subarktický prérijný región severnej Kanady), 30 míľ (50 km) severozápadne od Reindeer Lake.

Aké druhy rýb sú v jazere Wollaston?

Druhy rýb vyskytujúce sa v jazere zahŕňajú waley, ostriež žltý, šťuka severná, pstruh jazerný, lipeň arktický, síh jazerný, cisco, mreny, prísavník biely a prísavník dlhonosý.

Kedy zavreli Uranium City?

Uranium City bolo prosperujúcou komunitou až do 1982, pričom počet obyvateľov sa približoval k hranici 5 000 potrebnej na dosiahnutie štatútu mesta v provincii. Zatvorenie baní 30. júna 1982 viedlo k ekonomickému kolapsu, pričom väčšina obyvateľov komunity odišla.

Ako vyzeralo jazero v sekerke?

Jazero má tiež tvar L a on si všimol, že stojí „na úpätí L, “krátkej časti L. Jazero je tiež obklopené pri zelenom lese stromov, väčšinu stromov pre neho neidentifikuje, okrem borovíc, smrekov a osík.

Odporúča: